Acum... din ce am inteles eu, nu esti sigura daca-l placi. Sau il placi dar intr-un fel iti e rusine de "public". Daca tu nu te simti in largul tau stand cu el in pauze...atunci pur si simplu nu mai sta cu el in pauze. Planificati-va intalniri dupa scoala si poate asa iti va fi mai usor sa te acomodezi cu el, fara privirile celorlalti si alte lucruri care s-ar putea sa te faca sa te simti stanjenita. Ca iti e rusine de el nu pre ae un lucru bun, adica din moment ce esti cu el se presupune ca il placi cu adevarat, dar daca inca nu esti sigura de sentimentele tale, da, repet ce am spus mai sus. Decat sa incerce sa te sarute si tu sa-l respingi, ceea ce e foarte stanjenitor si pentru el dar si pentru tine, mai bine spune-i de la bun inceput ca nu vrei sa faci asta, cel putin nu acolo si nu atunci.
Carmen, iti cam place matematica.De ce zic asta? Pentru ca o dai pe procente incercand sa aproximezi sentimentele.Stii ce e urat la noi oamenii in general? Faptul ca intr-o secunda traim un sentiment frumos, si apoi ani de zile incercam sa ne autoconvigem ca nu a existat.De exemplu, cunosti un om de mult timp, il vezi mereu, radeti, glumiti si brusc, intr-o seara te uiti o secunda, nu mai mult la el si te loveste un sentiment de moliciune si slabiciune mintala aka iubire.Si de atunci incolo se duce pe apa sambetei prietenia, pentru ca tu tii la el ceva mai mult pe cand a ramas la fel
TU singura ai raspuns la intrebarea asta inca din enunt.Ai spus ca iti place 100% de el, nu mai asculta ce zice mintea ci ia-te dupa ce iti dicteaza inima, e normal sa fii indragostita, daca iti place de el, arata-i si lui asta.