Wow ce tare si eu sunt talentata la desen si fix la fel desenez orice matz sau caine dar daca ar fi din mintea mea cred ca miar iesi ceva varza, dar cred ca e destul de bine ca sti sa faci si atat alti nici o floare nu stiu sa faca.
Pentru viitor studiul artelor plastice cred că va fi domeniul tău. Dacă duci lipsă de imaginaţie nu e nici o problemă în a deveni profesionist desenator.
Exact în aceeaşi situaţie sunt şi eu. Dacă am o imagine în faţă e totul bine dar dacă trebuie să fac ceva din imaginaţia mea e varză
Aici e aici! Cand o persoana copiaza ceva, se spune ca acel ceva e un plagiat (copie), iar el se numeste plagiator. Faptul ca tu poti face cu usurinta acea copie, inseamna ca tu 'ai o mana buna'. adica ai deprinderi la desen. Pana la talent, mai e ceva de parcurs, prim multa munca, transpiratie si studiu. Indiferent daca desenul e frumos sau nu, el trebuie sa exprime ceva, o stare, un sentiment, o traire, o viziune, etc.Si ca orice arta, presupune studiu, sa cunosti tehnici, tendinte, totul despre culori, etc. Daca consideri ca ti-ar placea sa faci acest lucru, e minunat, dar trebuie sa faci cursuri, macar pe internet.
Asa sunt si eu. Daca e sa fac portretul cuiva dintr-o poza imi iese super, dar daca e sa fac ceva imaginar imi iese ca celor de la gradinita.Nu stiu acum ce raspuns sa iti dau...presupun ca trebuie mai mult exercitiu/...
Si eu sunt la fel, dar eu zic sa te uiti mai mult timp la un desen si mai tarziu te chinui sa-l desenezi pana iti iese