| XnameX a întrebat:

Deci sunt foarte slaba si incep sa fac burtica vreau si eu sa ma ingras la picioare si la maini pe care le am groase ca ale unui bebelus cred ca si bebelusul le are mai groase.pur si simplu m.am saturat ca toata lumea sa imi zica ca sunt schiloada si sa ma intrebe de ce nu ma ingras...adica nimeni nu ma intelege eu chiar vreau sa ma ingras da nu se pune nimic pe mine si nu tin nicio dieta. Daca aveti vreo idee cum as putea sa ma ingras plss spuneti si fara chestii de genu altele vor sa slabeasca si u vrei sa te ingrasi raspunsul este da vreau pentru ca voi nu aveti idee cum e cand te imbraci intr.o fusta si pe la colturi toata lumea rade sau cand stii ca nu o sa poti purta niciodata pantofi cu toc si sa arati si bine in acelasi timp
P.S: de la inceputul lunii am inceput sa fac genoflexiuni si incerc sa fc din ce in ce mai multe in fiecare zi credeti ca ajuta cu ceva?

1 răspuns:
| vasibbv a răspuns:

Http://www.trilulilu.ro/......o-original
Ai arderile prea mari si da te ajuta dar poti face si abdomene, sa alergi ca asa iti va veni si pofta de mancare(nu zic ca nu mananci) si se va aseza acolo unde trebuie;) ca altfel daca doar mananci se va aseza urat...scuza-mi exprimarea dar oboseala isi spune cuvantul. Nu esti tu vinovata pentru asta dar poti schimba asta. Tine minte 3 cuvinte"Viata merge Inainte"