| blurixe a întrebat:

Deci sunt in clasa a7a si sunt foarte demoralizat straight face Am terminat clasa a5a cu 10 pe linei si a6a cu o singura medie de 9, restul 10. Acum cu noua structura scolara care nu imi permite sa fac mare lucru, am dat foarte multe teste in timp scurt. Ma rog, am note foarte mici. La chimie am un 7 si un 8, si la ultimul test pe care l-am dat voi lua cel putin 9, chiar am sanse mari sa iau 10. Insa mai imi trebuie o nota de 10 sau 9 ca sa imi iasa media 9, si nu am cand sa o mai iau. Deci la chimie media 8 straight face La fizica am 8 10 10 (media 9) la tehnologie 8 10 (media 9). La biologie am un 10 si o sa iau in test un 8 (media 9) si la geografie am un 9 si in test voi lua inca un 9 (media 9).

Media pe sem. I imi iese 9.60. Mi se pare foarte putin, iar parintii mei sunt dezamagiti. Credeti ca pe semestrul II voi reusi sa am o medie mai mare? Ce sa fac, si eu sunt dezamagit de mine. Stiu ca pot mai mult straight face

3 răspunsuri:
| 3TeoDora3 a răspuns:

Eu sunt intra 8a si stiu cum a fost semestrul I din clasa a 7a foarte greu si eu tot cu 0, 60 am terminat...pe semestru al 2a va fi ceva mai usor crede-ma deoarece nu vei trebui sa faci mare lucru decat sa APLICI MATEria din sem I eu am desminat sem II cu 9, 80...bafta! fundita?

| CeQe a răspuns:

Vrei ca n in fiecare an sa ai numai 10? mai ai si perioade in care nu inveti.si media 9.60 este chiar foarte buna.de ce ti se pare ca e medie mica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dovedeste-le parintilor tai ca poti mai mult in semestrul II.o sa ai mai mult timp si o sa poti sa te pregatesti mai bine.nu face din asta un capat de lume.