Eu cred ca te place putin pentru ca de 1 martie la noi in clasa a pupat-o doar unu pe una.Si ma rog de ce sa te ia in batjocura ca-l placi. Spune-i intr-o zi ca-l placi si ce o fi o fi ca de foame no-i muri.Si mai sunt multi baieti pe lumea asta.
Inprieteneste-te cu el, da-i de inteles ca il placi.Nu ai cum sa il uiti din moment ce il vezi in fiecare zi
Acum depinde si de baiat...de ce nu incerci sa te apropii putin de el, sa deveniti prieteni mai buni pentru inceput.asa iti dai si tu seama ce fel de persoana e si daca merita sa il placi in continuare sau nu:*:*
Mai eu zic sa incerci. baietii nu stiu asa d nesimtiti pe cat par :d [unii] ca sa.si bata joc d o fta.nu toti
Eventual [daca are si el net] vbiti si intreaba. l c parere are despre tine.sau zii ca : nu. mi place [si ii spui ceva gen:ochii, corpu, picioarele] si vezi ce zice, daca nu. ti spune nimic. intreaba. l ce parere are de acea partea a corpului tau.sau orice altceva de unde sa rezulte ca ai fi "complexata" chiar daca nu ar fi asa.
Si in final daca esti mai curajoasa spune. i ca e un tip simpatic/dragut. mai zici u ceva pe acolo :*.
Sau.cum mai vorbiti voi. spune-i ca prietena ta cea mai buna[daca ar fi o colega ar fi perfect] ca iti zice intr-una ca v.ati potrivi . [la mine chestia asta a cam functionat dar chiar asa a si fost].
Sper ca una din ideile mele sa. ti fie de ajutor >
Cu ideea cu mess sau SMS nu mi se pare prea buna.Acolo poate sa zica ca-l iei la misto.Totusi spune-i in fata.
Pai ai putea sa incerci...
spune-i. daca nu in fata, poate pe mess sau printrun sms. zii ca daca nu te place sa te lase in pace, sa nu-ti dea sperante si sa nu te ia la misto, pentru ca nimeni nu poate sa controleze ce simte.
iar daca zice nu. incearca sa vorbesti cu prietenele tale si zile ca ar trebui sa-ti fie alaturi, nu ca te faca sa suferi mai tare.
oricum ar trebui sa vb cu baiatul ala. si eu sunt in clasa cu baiatul cu care sunt. s-a intamplat la fel (fara faza cu prietenele si 1 martie), doar ca el era in locul tau, mi-a zis ca ii place de mine, i-am zis ca si eu il simpatizez putin. si el m-a intrebat daca nu vreau sa transform simpatia in alt ceva.
Incearca, nu se stie nici o data
Eu zic ca te place. dar in legatura cu prietenele tale nu le lua in seama asa sunt unele prietene...incearca sa vb cu el pe mes, la tel, sau trimitei un sms...si dupa aia poate iese ceva.