Cred ca ar trebui sa ii raspunzi la aceste lucruri dragute sau sa faci si tu ceva dragut. daca el iti raspunde asta inseamna ca te place. din ce ai zis aici cred ca se cam da la tine si cred ca probabil stie ca si tu il placi. este o idee si sa il intrebi direct ( normal cand sunteti doar voi 2 ) sau sa ii dai de inteles ca il placi (e probabil sa isi dea seama daca zici ca e cu 2 ani mai mare decar tine). ideea e ca poti afla daca te place si daca nu il intrebi direct.trebuie doar sa stii ce sa faci cand sa faci sau sa stii sa " desciferzi privirea din ochii lui". fiindca toate persoanele indragostite au o privire luminoasa, scanteietoare. uita-te atenta in ochii lui si incearca sa iti dai seama cum te priveste. citeste ceva despre persoanele indragostite. google te invata si sa faci cartofi prajiti. sper sa iti fiu de ajutor cu ce am scris
Pfff..complicat dar parerea mea este ori sa il intrebi in fata si ii da'i ca motiv ca nu mai intelegi nimic din gesturile lui ori incerci sa il saruti in fata mai multor prieteni comuni si daca accepta te place daca nu ...sarputea sa nu te placa
Intreaba-l si afla daca este doar de ochii lumii. Nu poti stii daca nu incerci. Daca el nu este timid, nu da nici tu dovada de asa ceva. Pana la urma n-ai de pierdut
Parerea mea e sa il intrebi in fata ....adica na poate el te place sau face asta doar de ochii lumiun raspuns sincer te-ar putea ajuta