anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...sunt super enervata! Azi la scoala am aflat ca "prietena" mea.adica fosta mea cea mai buna prietena, mi-a furat o idee. Aveam de gand sa scriu o carte pentru ca am foarte multe idei si am gasit una chiar foarte buna. I-am zis ei totul pentru ca aveam incredere in ea si ea mi-a furat ideea si a scris exact ce i-am zis ei.Adica are aceleasi personaje aceleasi intamplari...toul e la fel.
eu am vrut sa scriu despre o fata Abby care de ziua ei primeste 2 bilete de avion pentru o calatorie de cateva saptamanai in america si o ia si pe priatena ei Elizabeth.Acolo sunt jefuite in camera de hotel cat ele sunt plecate jos la receptie si apoi descopera ca a fost fostul ei iubit. Oricum carte era super misto dar ea a schimbat 1 singur lucru si ala e ca se dunc in china nu in america.si titlul mi la luat.Eu am zis "Invat Sa Pretuiesc". Ea sa zis "inca invat sa pretuiesc".
oricum mam decis sa fac o noua carte si in mare ideile sun aceleasi doar ca o sa fie alte personaje si toto in america se duc insa de data asta acolo viziteaza locurile si intalneste un baiat pe plaja si se indragostesc dar fosta prietena e geloasa si incearca sa o bage in belele pe fata asta si totul se rezolva oricum. E ceva gen roman de dragoste insa nu am gasit un nume pentru carte.Ma ajutati? ce nume as putea sa ii dau? Adica vreau ceva frumos si mam tot gandit dar nu prea am gasit nimic.Va rog frumos sa imi dati un titlu care s-ar potrivi.

5 răspunsuri:
| Eva a răspuns:

Faci aceeasi greseala... daca iti fura cineva ideea si de data asta? laughing

| SuntFata a răspuns (pentru Eva):

Macar eu am terminato si o so public pe net imediat ce gasesc un nume...nu as fi pus intrebarea daca nu ar fi fost gata

| IuliaChiuian a răspuns:

Dragoste sau prietenie

| Roxana121 a răspuns:

Dragostea misca sori si stele: big grin sau Dragostea dincolo de adevar big grin

| cristinapasager a răspuns:

Ar fi interesant sa nu mai povestesti la toata lumea ideeile tale. Scrie-le si cand este finalizata lucrarea le poti da sa citeasca.