Draga, deja ti se pare sfarsitul lumii si ai avut primul prieten. Eu de xemplu nu am avut ink primul prieten si nu mi se pare o tragedie bine am avut oarecum, e o poveste mai lunga si oricum vorbim de tine acum.Nu neaparat i-a bagat cineva in cap asta vorbeste probabil de mai demult cu cineva sau i s-au aprins calcaiele dupa vreuna, care lui i s epare "buna" (na ca s avorbesc cum fac ei ). Da stiu ca ti-e greu, eu zic sa lasi plansul laoparte si sa te aduni pai ce doamne.Cat despre faptul ca-l vezi zilnic ai doua optiuni : ori il ignori, sau daca ti-e greu vorbeste cu el sa ramaneti prieteni. EU zic sa nu tanjesti dupa el, arata-i ce a pierdut,fii vesela uita, cauta fericirea in alta parte. Si daca,presupunem ca intr-o buna zi se intoarce la tine,refuza-l ca altfel te va considera o persoana slaba, fara vointa. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de ajutor, lasa mesaj. O zi buna! Si gata cu jelitul
Offff...saraca de tineee.
chiar nu stiu ce ar trebui sa faci.
ar trebui sa intelegi ca nu e ultimul cu care se va intampla asta. dar ce fata intelege?
trebuie sa te pregatesti pentru multe despartiri, una mai dureroasa ca alta. nu avem ce face, asta e una dintre regulile fundamentale ale timpului...
si totusi. poate ca ar fi frumos sa fiti prieteni. poate ca asa e mai bine. fii sigura ca e mai bine.
stii, sunt multe maxime care spun ca aceste dezamagiri sunt forma lui dumnezeu de a spune ca are altceva mai bun pentru tine.
sper sa fii bine...