| alexa19 a întrebat:

Deci sunt terminata, distrusacrying numai potsad

Prietenul meu a pus punct relatiei noastre in seara aceastasadpe motiv ca nu ne potrivim si ca este mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul lui de azi inaintecrying
Mai devreme am iesit afara cu el, am vorbit cu el, am ras, ne-am pupat si cand intru pe mess imi spune ca relatia noastra se terminacrying, maine faceam 4 lunicrying

Am incercat sa vobescu cu el sa ii spun sa se mai gandeasca dar a spus ca ramane nu, sa numai insiststraight face
Sigur i-a bagat cineva prostii in cap ca altfel nu vad de unde i-a venit acesta idee asa din senincrying

Este primul meu prieten, tin la el mult, am pus suflet mult in relatie, singura persoana care imi era alaturi mereu, care ma intelegeasad, acum numai am pe nimenicrying
Plang, nu pot sa ma opresccrying
El sta si pe strada cu mine, sta fata in fata cu blocu meu si o sa il vad zilnic:-

Răspuns Câştigător
| Alex979797 a răspuns:

Eu zic sa ca s-a bagat cineva in relatia voastra eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la el pentru ca va fi mai greu stiu ca pentru fete este mai greu sa uite pe cineva decat baieti eu zic sa incerci sa il uiti

3 răspunsuri:
| MariiGii a răspuns:

Asa si?

| alexa19 explică:

Cum l-as putea uita avand in vedere ca il vad zilnicsad
Ce sa fac ca sa trec pestecryingnumai am chef de nimicsad

| Trollx3 a răspuns:

Iti scoti ochii.