| Baiattt a întrebat:

Deci sunt un baiat timid care nu prea o frecventat excursiile clubirile si stau cam prost cu socializarea mai ales cu fetele, nu prea stiu ce sa le intreb. Si acum vreau sa ma schimb mai ales sa vorbesc cu fetele si sa imi fac o prietena.

Deci de ex intalnesc o fata ce intrebari le pot pune? De ex cam atat stiu ce sa le intreb Ceau sunt x imi pare bine de cunostinta Cati ani ai? Daca sunt in club o intreb daca vine des pe aici, ce ii place sa faca, la ce liceu e, ce clasa, altceva nu prea stiu.

Si daca cunosc o fata o intreb ce ii place sa faca ce face in timpul liber, pe unde o fost in trecut asta ar merge si sus unde i-ar placea sa mearga. Altceva nu mai stiu.

Daca stiti puneti aici intrebarile ca m-ar ajuta foarte mult si as avea insfarsit curajul sa ma duc si sa vorbesc cu fete si sa imi fac o prietena. Deci daca stiti alte intrebari sa le puneti ca ma veti ajuta nespus de mult.

Si sa nu scrieti sa fii tu insuti ca nu ma ajuta deloc sau sa te duci sa intri in grupuri sa comunici cu ei. Ca ma duc de ex intr-un grup de fete da ce le intreb?

Deci doar intrebari vreau va rog mult!

4 răspunsuri:
| Denisa_7218 a răspuns:

Buna! Dupa cum vezi ti-as putea fi de folos mai ales pentru ca sunt fata si stiu ce ar intreba baietii fetele:
Cand te intalnesti cu o fata uite ce poti s-o intrebi:
1) Buna numele meu este x pe tine cum te cheama?
2)Cati ani ai? La ce scoala(liceu mergi)?
3)Si ce faci? Ai vrea sa vorbim pe mess? Da-mi idu tau a meu e cutare
4)Vrei sa-mi dai numarul tau de telefon? a meu e cutare
5)Esti simpatica.Hai sa dansam(daca esti in club)
6)Vrei sa ne intalnim intr-o zi la un suc sau in oras? etc.
7)Mai povestestem despre tine, ai vrea?
8)Ai ochi frumosi, esti draguta, ti-e iti par simpatic?winking

Muuullta Bafta! fundita?

| Baiattt explică:

Alte intrebari mai stiti? As dori cat mai multe va rog! Si mai mult intrebari din alea care sa pot discuta mult si bine sa nu ne plictisim.

Va rog mai multe intrebari.

| stefyttt a răspuns:

Uite,poti sa o intrebi:
1)(incearca sa o iei mai pe ocolite)buna,ai id de mess, si ea logic ca o sa spuna ca da, atunci tu o intrebi frumos daca poate sa ti-l dea
2)daca ai facut rost de ID poti sa vb pe mess despre,preferinte, detalii chestii ca de ex:daca mai are frati sau surori, la ce liceu este sau, altceva
3) incearca sa-i fi cel mai bun prieten,daca faci asta o sa te considere un baiat de treaba deci,ai putea sa vorbesti cu ea, si daca iti spune un secret sau asa, trebuie sa il pastrezi
4) dupa ce ai parcurs toti pasii, o intrebi daca vreti sa fiti impreuna

dar tine minte trebuie sa astepti cel putin 1luna daca vrei sa o cuceresti si inca ceva fi foarte glumet

| seen a răspuns:

Ce spui de apropo cum te cheama? (nu pe tine)

Intr-un grup de fete trebuie sa fii impartial ( minta lte gandesti ok ma joc da de unde de la stanga la dreapta?
Ex 1 (donsoara nr 1 ) (conversatie in club )
_ ce zici ati place genul de muzicaa house (de aici afli ce ai place ca incepe sa insire)
2 Sa nu imi spui casi tu tot (manele asculti) exemplu ca prima a zis ca ai plac manele daca da ok ( acum incepi sa te dai pe brazda cu ele de obicei mai mult de 10 min nu dureaza conversatia)
ce serviti? ( ele incep cu: ce vezi pe masa) tu ai raspunzi doar celei pe care ai pus ochisorii pai zi-mi tu ca imi place glasul tau si tot asa in scris faci mai mult de 20 pagini conversatie in realitate maxim 10 15 minute
Ps Nu da norocu peste tine sa stai singur cu 4 dame

Pps intrebare: Esti sigura ca eu o sa fiu ca fostul?