| Alka25 a întrebat:

Deci suntem 4 fete,eu,raluca,andreea si medeea,suntem in aceeas clasa.
Eu am fost bff cu medeea si raluca cu andreea, ambele prieteni s-au destramant, acum sun bff cu raluca de vreo 4 luni ne intelegem super,dar am observat ca ea s-a apropiat de medeea,vb mult cu ea si odata i-a trimis parte dintr-o poza nereusita cu mine,au ras si mi-a trimis mie screen,desi nu se observa ca eram eu,tot m-am simtit prost si de atunci vb cu ea in acelasi timp si cu mine(pe mess), stiu ca sunt geloasa si nu am putut sa trec peste dar ma simt prost si cand i-am zis asta ea a zis ca e pe ea nu o deranjeaza daca vb cu andreea dar totusi nu o fac. Credeti ca o face intentionat sau vrea sa ma impace cu medeea, dc ea a putut sa treaca peste cearta ei si eu nu?

Răspuns Câştigător
| Denisa_Alexandra_2001 a răspuns:

Valeu, astea-s drame de alea de fete laughing ( mi-s si eu fata dar nu ma bag ).

Deci din cate ai explicat tu pe aici prietenlele tale se indepartează de tine pe rand si fac grup si se amuza pe seama ta deci nu mi-se pare okei.
Acum depinde de fire poate aia Medeea trece mai usor peste lucruri si tu nu.
Poartă o discutie cu ea si intreab-o de ce face lucurile astea daca-ti raspunde aiurea indeparteaza-te si tu de ele si ignora-le.

Am și eu o prietenă,, bff"imi zice si daca vorbesc cu altă fată devine geloasă si mi-s gen ce **** ca nu suntem un cuplu laughing
si odată ce mă stie ca nu-s genul de persoane care să inlocuiască persoanele cu alte persoane imi pică aiurea si comunic cu ea si explic ce si cum.
Chestia cu bff e o prostie laughing nu-mi pun prieteni pe categori bă tu ești mai bună imi ești bff pur si simplu sunt prietenă cu ele si mi-s langă ele si la bine si la rău si nu generalizez cu unele chestii.
Daca consideri tu că nu-i tocmai okei cercul tău de prietene ignore-le un timp si o să vina ele la tine.
Eu mi-s indiferentă, incarcă si tu.
Mi-s gen dacă o persoana se indeparteaza de mine spun pas si zic că o să apră alta si nu fac circ dintr-un motiv banal.

Toate cele bune *.*
Ai grija la prietenlele tale că in ziua de azi oricine te tradează. Fundă? happy

2 răspunsuri:
| ĂlaRău a răspuns:

Ce probleme au unii...

Răspuns utilizator avertizat