| alexbzalex a întrebat:

Deci tata e de parere ca era mai bine pe vremea lu ceausescu la scoala pentru ca daca nu iti faceai temele profesorul avea dreptul sa dea in tine, eu am incercat sa-l conving ca nu are dreptate adica daca nu-mi fac tema sa-mi puna nota 2 si sa ma lase in pace, nu stiu cum as reactiona daca un profesor ar da in mine pentru ca nu mi-am facut tema desi cred ca ar zbura din scoala respectiva.

2 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

NU sunt pentru bataia in scoli.
am avut si eu astfel de profesori, care m-au lovit.
In general imi spuneam punctul de vedere si comentam in fata lor, uneori mergea aleori nu.
aveam un profesor batran de romana care te lovea fara motiv, trecea printre banci si ori iti dadea cate un picior, ori iti strivea mana, ori iti dadea un pumn de te dobora din banca.
Multi elevi au incercat sa ia masuri si au facut plageri, dar cume firesc profesorii se apara intre ei si nu a patit nimic.
Am stat, m-a lovit pana nu am mai putut, eram vanata.
atunci i-am prins mana cand sa ma loveasca si i-am strans mana f tare.
s-a uitat la mine, i-am zis ca nu mai suport ca ma doare cand ma loveste si i-am dat drumul la mana.
de atunci nu ma mai lovit.

| 2696 a răspuns:

Ok... dadea in tine ei si? ce rezolva in afara de faptul ca devenea un dusman al tau si copilul ii era frica sa mai treaca pe la scoala? Tocmai din cauza unor oameni ca astia Romania e de **** pentru ca oamenii au fost crescuti in conditii de ****!