| veronica6747 a întrebat:

Deci totul a început când l-am visat pe ex-ul unei prietene (am visat că suntem împreună) iar acum e ciudat, adică parcă devenim mai apropiați unul de altul dar nu cred că el mă place. Cum să îmi dau seama fără să îl întreb direct? Adică nu vreau să îmi stric relația de prietenie pe care o avem, de asta întreb. Help please. Nu am mai fost în situația asta niciodată

Răspuns Câştigător
| BibisorYes a răspuns:

Asteaptă să vezi cum se comportă cu tine, fii atenta la gesturile lui. Mimica fizică poate spune mai multe decât niste cuvinte. Succes!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt doar vise de noapte, ca oricum asa ceva nu se poate intampla in viata reala, daca ai bun simt si respect pentru prietena ta.
Asa ca, du-te de te spala pe fata si trezeste-te, ca nu-i nici un pericol.

| veronica6747 explică (pentru Violleta2022):

E mai complicat de atât...Eu cu ea nu mai suntem prietene. Am avut niște probleme deci nu se prea pune problema de respect la ce mi-a făcut ea mie. Nu contează

| Violleta2022 a răspuns (pentru veronica6747):

Ba nu-i complicat deloc!
Un vis de noapte va ramane intotdeauna un vis!

Cred ca dai prea multa importanta unui amarat de vis, de-l gasesti acum de complicat.
Lasa-o balta ca nu-i cazul sa despici firul in 4 si nici sa creezi scenarii care nu-si au rostul.
Traieste-ti viata si bucura-te de ceea ce este real, si uita de ce ti-a facut unul si altul, ca te umpli de angoase si frustrari si mori repede.

| veronica6747 explică (pentru Violleta2022):

Eu vorbeam de chestiile care s-au întâmplat cu adevărat (noi în realitate am devenit apropiați în ultimul timp) nu vorbeam de vis. Și crede-mă, cu prietena mea (fosta prietenă) totul e complicat

| Manciu_Ruxandra_1998 a răspuns:

Poti sa il intrebi subtil cat la % te place si ii zici ca ii numai din curiozitate nu alt ceva.

| 1231242 a răspuns (pentru Manciu_Ruxandra_1998):

Ce subtil, „tu cât la sută mă plăci, nu pentru mine e pentru un prietenlaughing"

| veronica6747 explică (pentru 1231242):

Dap până la urmă se pare că nu mai trebuie să mă îngrijorez de asta pentru că...*să bată tobeleee* s-a împăcat cu prietena mea

| 1231242 a răspuns (pentru veronica6747):

Dar totuși eu sunt singur și caut o relațiehappy

| veronica6747 explică (pentru 1231242):

laughing

| 1231242 a răspuns (pentru veronica6747):

:*