| Rock4life a întrebat:

Deci TPU am nevoie de ajutor. deci am 14 ani si inca nu am avut norocul sa ma sarut desi am avut prietene dar treaba sta in felul urmator acum 2 zile mi-am facut prietena si ea m-a intrebat daca vrea ca la urmatoarea data (sambata asta) vreau sa ne sarutam si i-am spus adevarul ca nu stiu si mi-a zis ca nu e nimic ca nici ea nu se priecepe asa de bine... si acum na sunt in dilema ar fi asta o cale de a invata sa sarut? sau?

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Ar trebui sa te simti mai bine stiind ca ea nu are experienta si ca o sa faceti un gest asa frumos pentru prima data impreunahappy...Eu as zice sa incerci,chiar daca chestiile astea nu prea ar trebui programate pentru ca daca stii cand se va intampla te astepti la ce se va intampla si poate o sa fi agitat.E mai bine cand vine de la sine, din dorinta, pe neasteptate...

6 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Daca tu i-ai zis adevaru ca nu sti sa saruti,iar ea a acceptat asta,nu cred ca ai de ce sa iti faci griji,totul se intampla la timpu lui si inveti din asta,si bineinteles in viata trebuie sa experimentezi detoate ca sa stii cum e viata,asa ca probabil va fi primul tau sarut, dar va parea ca si cum de fapt sti sa sarutii, de obicei asa se intampla.

| AloneQsFini a răspuns:

rolling on the floor.nu lua in seama rasu meu sarcastic.Sarutu nu se programeaza, nu se invata, si nu trebuie sa stii mai nimic.Totul decurge de la sine.Te saruti cand simti tu/ea momentu, nu programati asta.Si sa fi calmlaughing))...bafta:*

| skizz0 a răspuns:

Eh asa ceva nu ar trebui programat. si cat despre sarutat asa ceva nu ar trebui sa se invete. Serios acum, adq cum ar fi sa te duci la bunica si sa-i zici,, bunico invata-ma sa sarut o fata"rolling on the floor loool

| Ana9317 a răspuns:

Eu zic sa stai linistit happy nimeni nu se invata invatat. ideea e sa te relaxezi sa nu te candesti "OMG nu stiu sa sarut" "oare fac bine?" si chestii de astea. totul o sa vina de la sine, crede-ma. si eu am fost la fel prima data. si daca zici ca nici prietena ta nu are experienta, invatati impreuna happy

| lime_3980 a răspuns:

Totul va veni de la sine adica atunci cand o pupi pe gura deschizi putin cate putin gura si bagi limba... ideea e sa nu tii limba incordata pentru ca multi fac greseala asta si se simte oribil.
sarutul iti va iesi bine mai mult ca sigur pentru ca nu are ce sa mearga prost.
nu stiu daca-ti vine sa crezi, dar sunt si filmulete despre cum sa saruti pe youtube.

| Rock4life explică:

Pacat ca nu se poate da la toti fundita... ca vas da ca aveti toti dreptate si mati incurajat mersi inca odata TPU :X