Fratele meu de pe TPU, nu mai plange ca daca afla dusmanul ala e nasol, ai dreptate era o curva dar sunt si altele care nu sunt asa, uitate la altele, punete cu alta chiar daca nu o placi sa vezi ca se rezolva treaba si inca o chestie gandeste-te ca peste 2 ani o sa fii cu altele si cand o sa iti aduci aminte o sa iti dai seama ca nici o. nu ai mai da pe ea acum si imi place ca folosesti mno chiar daca nu stiu ce inseamna, mno frate!
Nu stii ce inseamna dragoste. Si sunt sigur ca nici ea nu stie. Tu du-te la jucariile tale si lasa astea.
Daca ai fi in locul meu ai spune cu totul altceva si mno. In fine
In primul rand am inteles cam doar esenta din intrebarea ta, si apropo, folosesti "mno" cam des.
Mai mult ca sigur ca ea nu simte nimic pentru tine. Si nici nu pare genul care pune prea mult suflet, eu as zice sa o lasi balta si vei trece peste in cel mult o luna
No sa fim seriosi 13 ani ce intelegi tu prin aceasta experienta? pai nu te astepta ca sa-ti treaca ceea ce vor scrie oameni pe aici.eu unu te sfatuiesc mai lasa sa treaca timpul ca sa poti intelege o pers cam cesi doreste de la viata.la 13 ani pune mana pe carte si lasa prostiile astea.din moment ce un bibelou cade jos si se sparge nu mai arata a fel cand il pui la loc.asa e si cu o relatie din moment ce vei fi cu ea din nou relatia aia nu va mai arata la fel cum arata prima data.si vad ca la fata ii place sa umble din floare in floare
Inteleg ca am 13 ani si stiu ca sufar cand nu stiu ce e iubirea, dar eu nu stiu cum sa o uit, cum sa nu mai sufar, pentru ca orice persoana care iubeste o persoana, iar persoana aceea il paraseste pana si un copil de 7 ani sufera un pic, un pic ca nu prea realizeaza, dar la 13 ani... Mno stiu ca is mic pentru asa ceva. Da nu stiu cum sa uit si ce sa fac. :'(