| Narcissa a întrebat:

Deci TPU, nici nu stiu cum sa scriu aceste randuri.
Voi ce parere aveti despre prietenie? Adica, am o "prietena" care nici nu stiu daca e de fapt... Ea trece printr-o perioada naspa a adolescentei: baietii. OK, incerc sa o inteleg dar, de obicei cand e trista si chestii din astea eu merg si o consolez si cand e invers pe ea o doare fix pix, pentru ca vb ca niste amice ale ei si e mult prea ocupataa sa ma asculte. Incerc sa o inteleg si sa fiu alaturi de ea, dar ma ig pur si simplu si nu vrea sa-mi zica desp ce e vb. Cand o intreb de ce e asa spune ca nu am stiut, ca hai nu te supara ca tu stii ca esti pr mea si te iubesc, stii ca esti BFF a mea si alte chestii. Dar sincer, ma doare, ma doare mai mult ca orice cand o vad ca sufera si nu ma lasa sa o ajut pentru ca nu vrea sa-mi spuna. Nu cred ca are incredere in mine. De cateva zile nici nu ma mai preaa saluta la scoala, si ma doare enorm.

Please, ce sa fac? Ajutati-macryingcrying

Răspuns Câştigător
| AyU a răspuns:

Si eu ca Adda sunt in aceeasi situatie dar ca sa zic asa is partea rea.
Prietena mea e cu 2 ani mai mica deci pe a 6 iar eu sunt pe a 8. Ea tot spune ca o ignor dar nu e asa. Pur si simplu sant stresata si si eu ca prietena ta trec prin marea criza a baietilor. Intr-o luna am examenul de intrare la liceu si sant stresata pe tema asta. Ea spune ca nu ii zic problemele mele dar nu vreau sa ii umplu capul cu probleme inutile care cateodata sunt si prea vulgare pentru varsta ei si si nu le poate intelege atat de bine ca prietenele mele de aceeasi varsta cu mine. Au fost momente in care ma vedea in curtea scolii grabita iar cand sunt grabita ( ca vreau sa chiulesc ) nu prea o pot baga in seama si trebuie sa fiu atenta la profesori si la portar. Si daca nu vine la tine cand ai o problema inseamna ca chiar nu stie. Pentru ca tu poti afla de la x si y ca ei i s-a intamplat aia ( din moment ce e mai mare si intr-o scoala cu clasele 1-8 aia din a 8 is vedetele ) dar ea de unde sa stie? Fiti oneste. Spunetiva fata in fata ce va deranjeaza una la alta si nu va suparati din orice. Pentru ca daca ai un prieten in plus e intodeauna mai bine si daca e mai mare cu toate ca e mai distant si rece iti poate da sfaturi ( in cazul meu cum sa chiulesti :devil) ). Fa ce consideri tu ca e bine dar incearca sa privesti problema si din perspectiva ei. Eu de exemplu am avut probleme cu iubitul iar apoi ne-am despartit si pentru 1 spt - 2 nu am vrut sa vad pe nimeni in fata ochiilor in afara de acele fete mari care ma intelegeau si il si cunosteau pe tip. Lasa-i spatiul necesar si nu te enerva pe orice chichita pentru ca poate e o fire mai rece, distanta si nebuna ca mine big grin Succesbatting eyelashes fundita?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| emosoul a răspuns:

Incearca sa o ignori si tu sa vezi daca ii pasa sau nu.Nu te lasa mai prejos, ca sa nu pici de proasta.winking

| Fantasy a răspuns:

Si mie mi se intampla asta in ultimul timp.nici nu imi dau seama daca imi sunt prieteni sau nu.si am inceput sa nu imi mai pese de ei si sa ii consider doar niste amici si dupa ceva timp m-am gandit ca mai bine sa trec peste asta si sa revin cum eram inainte ca totusi ai o singura viata si trebuie sa te distrezi(printre alte lucruri) deci ar trebui sa iti gasesti alta prietena (asa am facut eu si si cea mai buna prietena a mea si dupa aceea iar am inceput sa umblam impreuna fiind ca ne era dor una de alta)si iti gasesti si tu o alta prietena si dupa aceea ea va observa ca nu mai are cine sa o tot consoleze si sa o asculte si te va contacta. daca nu merge atunci las-o un timp in pace dupa aceea spune-i sa incerce sa treaca peste astea si cum ti-am zis si eu doar o viata avem si nu e bine sa iti pierzi timpul plangand ci distrandu-te la maxim

| Rritu a răspuns:

Ignoro, cel mai probabil nu este cea mai buna prietena a ta tongue
Cel putin asta reiese din faptele ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Adda_5780 a răspuns:

Hey. si eu sunt exact in aceeasi situatie xD. numai ca eu sunt asa zisa ta prietena. deci pot sa iti spun cum stau lucrurile din perspectiva mea: cu acele prietene cu care vorbeste are mai multe puncte in comun, au secrete, cunostinte comune poate si de aici e toata chestia. faptul ca o doare fix in pix de ceea ce zici e din cauza stresului si pentru ca tu ai acceptat sa ii fii"cal de batalie"inca de la inceput, probabil, cand ti-a spus 2 vorbe gen"hai sictir"si tu nu ai facut nimic.eu cred ca ar trebui sa o lasi in pace, dar sa fii mai ferma si sa nu creada ca zicand"suntem BFF"o poti ierta. impuneti repectul ( pentru ca pe asta se bazeaza o prietenie) ai grija cum procedezi.pentru ca indradevar poate sa nu iti fie atat de prietena si ar trebui sa vorbiti mai mult pe mess daca tot vrei sa fii prietena cu ea. dar poate ca si tu stai cu altcineva. gandeste-te si la actiunile tale care sa determine acest comportament. succes :*

| fluturas a răspuns:

Ei nu-i pasa, tie de ce ti-ar pasa?
sa o lasi in pace, daca eesti prietena ei cea mai buna, oricum o sa vina ea la tinewinking
n-are rost sa-ti pierzi timpul cu ea, cand poti sa-ti faci alte prietene
mda, doare, dar trece...winking

| CarlaElena a răspuns:

Te inteleg perfect! Si eu am trecut prin asta si stiu cat de mult doare. Ea face niste greseli acum de care o sa-si dea seama mai tarziu. Si atunci tu o sa fii acolo ca sa o ajuti si sa o asculti.
Fiindca daca tu o iubesti intr-adevar, si sunt sigura ca asa e, o sa o accepti asa cum e.
Trebuie doar sa astepti. De faptul ca o sa se intoarca la tine trebuie sa fii singura fiindca daca ea inca iti mai spune BFF insemna ca in inima ei mai e un loc si pentru tine! Bafta si sper ca o sa fie bine un curand!

| Narcissa explică:

Da, ce cu 2 ani mai mare, Da, cu tipele alea 2 are mult mai multe chestii in comun. Adda: Eu nu am facut nimicc.de obicei sunt cu colegele mele prin curtea scolii. faza e ca ea mai are cateva saptamana de scoala si pleaca la liceu. tot incerc sa o ig dar ceva nu ma lasa.sad Imi placea candva de un tip din clasa ei, iar lui ii placea de ea. Stiam ca si ea il place asa ca am spus ca nu-l mai plac sa o las pe ea sa fie fericita. Vb app in fiecare zi cu o colega a mea si o intreaba ce face dar niciodata nu se deranjeaza sa o intrebe de mine. colega mea, fiind si o buna prietena face invers, o intreaba ea pe fata respectiva si de obicei spune "nu stiu". Uneori simt ca mai bine era o tipa pe care o stiu de pe hol sau din curtea scolii.sad

Va multumesc tuturor pentru. raspunsuri. Acum trebuie sa ma gandesc la cine sa dau funditahappy

| Narcissa explică:

rolling on the floor si stii ca e vb desp tine ...noi...vb maine la schhappy