Si noi facem banchetul dar dirigintele nostru daca ii spunem ca noi nu vrem sa il invitam pe profesorul x el zice ca e banchetul nostru sa decidem pe cine invitam
ai gresit si tu trebuia sa ii spui mai usor cu calm nu sa auda toata scoala
cere-ti iertare e o persoana razbunatoare din cate ai zis si daca nu o sa fi bine cu ea cine stie ce o sa mai faca
si daca nu vrea sa va faca banchet care e problema? faceti voi singuri oricum e mai frumos fara profesori care sa se tot uite la tine mereu si mereu si sa nu poti sa faci nimic.
E si normal sa fie suparata! Am citit ce ai scris mai sus si inca imi vine greu sa cred ca un elev a putut face asa ceva.
Pot sa-ti enumar cateva motive pentru care e atat de suparata (din punctul de vedere al profesorului):
1. Afirmand asa ceva, ai facut-o de ras in toata scoala si probabil a si primit mustrare in consiliul profesoral;
2. Ai stricat banchetul tuturor colegilor din generatia ta;
3. Ai suparat parintii colegilor tai, care tot dirigintei tale ii vor cere socoteala (si iar pica de fraiera);
4. In cazul in care a fost achitat un avans pentru mancare/bautura sau restaurant (orice avans), acea suma de bani se pierde.
etc.
Nu mai are rost sa argumentez pentru ca acum e prea tarziu.
Spune-i ca tu iti doreai sa faci la restaurant si ca tu si colegii tai vroiati sa faceti banchetul cu cei 7 profesori.in primul rand la un banchet elevii aleg pe cine invita si unde fac banchetul.ai gresit, da ca orice om normal, nu poate sa-ti faca atatea doar pentru niste cuvinte spuse la nervi, poate ca nu te agrea si acum isi arata adevarata fata.
explica-i ca iti pare rau si ca nu ai vrut sa creezi probleme si caa din cauza unor lucruri spuse la nervi nu trebuie sa plateasca toti
Ai o DIRA varzaaa! Sa stii ca ai mare dreptate! Adica de ce sa dai bani pentru profesori care nu-ti predau! Iar faza cu admiterea... tu estiipocrita si nesimtita sau ea? Ce IDIOATA! Ma rog nu ai ce face cu ea... Succes!