| CrazySell a întrebat:

Deci trebuie sa va povestesc ce mi s-a intamplat acum putin timp la scoala... este un baiat nebunica cu care ma inteleg bine si vorbesc cu el ne intelegi foarte bine... si cand ne vedem comunicam si mi-am dat seama ca il plac si le-am spus prietenilor si au ras intr-un hal de mine ziceau ca e urat si ca se drogheaza si ca daca-i dai bani e in stare sa si omoare am ramas muta nu stiam ce sa zic m-a sunat un coleg din scoala si mi-a spus ca si lui nebunica ii place de mine si ca vrea sa stea cu mine si luni la scoala au venit toti colegii lui absolut toata clasa sa-mi spuna ca nebunica tine la mine si m-au luat toti cu forta din clasa si m-au dus la el si m-am zbatut sa nu merg si l-au adus pe el la mine si am stat fata in fata si nu ne-am spus nimic si pauza urmatoare m-am dus si i-am spus ca nu putem fi impreuna l-am mintit ca am pe altcineva si i-am spus ca mai bine ramanem prieteni el mi-a zis ca nu s-a suparat ar cine stie ce era in sufletul lui si in ora de fizica m-am gandit ca poate ar trebui sa i dau o sansa da cei din scoala nu o sa ne lase niciodata in pace el e a8a eu a7a nu e faza asta dar noi suntem foarte diferiti el e cu skateul eu sunt diferita ele e blond eu bruneta sunt multe l-am sunat seara si i-am spus daca s-a suparat si a zis ca nu si mi-a spus sa iesim sambata eu si el si am acceptat si am sa ma duc dar ma simt prost nu stiu daca sa-i dau o sansa sau nu plus c ale fumeaza eu nu dar nu asta conteaza dar mie putin frica dau funda pentru cel care ma ajuta

4 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Nebunika, tipul ala din slatina care face skate, pare cam marginalizat de oameni in general, si foarte copilaros, dar in rest e un tip de treaba, ce conteaza ce zic altii, ce e intre voi doi e important.

| MariusCs a răspuns:

Nu conteaza ce zic colegi, nici daca fumeaza, important este sa vezi cum se comporta cand este doar el cu tine, ce fel de persoana este si atunci o sa ati dai seama cu adevarat.

| viavo a răspuns:

Ia-l pe nebunica de mana asculta-ti inima nu colegii succes

| AmaSookie a răspuns:

Deci, ciudatica poveste, dar se poate rezolva! Eu iti dau un sfat( celorlalti li se va parea usor, dar tie stiu ca iti va fi foarte greu) : Asculta- ti inima! Nu ii mai asculta pe ceilalti! Te- ai gandit vreodata ca unii pot fi invidiosi? Si ce dc fumeaza? Poate are o problema si de aceea s- a apucat de fumat. Dar poate tu il poti ajuta sa se lase de fumat!winking Eu as spune ca ar trebui sa te intalnesti cu el! Poate nu este asa cum ti l- au descris altii!winking Succes! :*