Nu am inteles eu foarte multe, dar ar trebui sa te calmezi! Nu te stresa.
In primul rand, ce ai descris tu acolo nu e iubire! E doar o senzatie de atasare, o sa vezi ca o sa treaca si atunci o sa te gandesti "cat de proasta am putut sa fiu sa ma uit la el"
In al doilea rand, cum l-ai descris tu, nu pot sa nu imi dau seama ca are probleme cu comportatul in societate. Din moment ce ai spus ca ti-e frica sa nu te loveasca, crezi ca ar merge o relatie intre voi 2? Cand tu stai tot cu stres ca ar putea sa dea in tine?
Cel mai bun sfat pe care as putea sa ti-l dau e sa il lasi in pace. Indiferenta doare cel mai tare. Ce rost are sa te consumi pentru el, cand stii ca poate lui i se rupe de tine?
Ar trebui sa-i dai de inteles ca il placi, incearca sa mergi in clasa lui cu un alt pretext sau roaga-i pe prietenii lui sa-l intrebe daca te place si acioneaza dupa aia. Iti dau un sfat totusi: daca te face sa suferi acum si daca e atat de golan cum zici tu, te va face sa suferi de 2 ori mai mult daca veti fi impreuna deci incearca sa-l uiti. Fa cunostinta cu altcineva, pentru ca altfel risti sa suferi...Succes draguto!
PS:Zici ca e in a 6-a? Atunci nu te astepta la mai mult de atat de la el. La varsta asta baietilor le e prea rusine sa zica ce simt pentru ca ei cred ca cineva o sa rada de ei.
Pai in primuil rand de ce sa-ti fie frica doar nu te mananca nu te teme caci mai rau iti faci sinu i spune buna apropiete de prieteni lui mai mult si vei vede diferenta dar nu zice buna zi hey ceaw sau in gen...pup. funda?
Eu ti-as sugera sa ai incredere in el si daca zici ca te ignora atunci incearca sa fiti doar prieteni nimic mai mult. spune-i si lui asta. daca nu-i poti spune in fata fa-o printru-n biletel scriindui:"salut X uite am o propunere pentru tine eu te plac de mai demult dar am vazut ca ma ignori si stiu ca nu sunt pe placul tau dar macar sa fim prieteni, sa nu salutam pe hol nimic mai mult.de la..."
Liviuanonim întreabă: