anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. un buna inainte si sper sa aveti rabdare sa-mi citi povestea si v-as ruga din suflet sa-mi raspunde-ti.(funda si voturi )toate sfaturile bune care mi le dati o sa vi se intoarca si voua cand aveti nevoie. plzzz
Povestea mea incepe in clasa a 6a cand in drum sper casa eu si o colega am intalnit cu un coleg de clasa care imi prezenta un amic al lui pe nume X el incerca sa tot sa se lege de mine no jignit ca imi pica fata si ca. Peste o zi il vad la scoala el bineintels nu m-a pirivit. Trece o saptamana si realizez ca imi place de el:-o si cand trecea pe hol i-am spus sarcastic Buna! si atunci el m-a apucat de brat si s-a uitat insistent la mine mai un pic si imi dadea si un pumn in fatacrying mi s-a rupt inima in doua simteam ca mor crying dupa incident mai l-am vazut la socala si pe zi ce trecea tot mai indragostita eram de el. anul trecut in decembrie (cls 6) pierdeam noptile dechizand geamul sa-l aud vocea care imi umplea inima crying si plang cand ma gandesc ca era frig si eu stateam si ma gandeam la el zi si noapte crying. Asa a fost toata clasa a 6 a dupa am pirmit vacanta. a venit vara si nu ne-am mai vazut eu l-am inceput sa-l uit. si in septembrie. prima zi de scoala eee ce sa vezi statea cu un cloeg si vorbea si se uita la mine. vrobea. se uita la mine. bis. EL e prieten bun cu unu din blocu meu adica sunt o gasca de "golani " juniori si tot suna la mine la interfon sa-i dechid usa :X:X:X:X:X:X:X si eee asa de dragutt. deci chiar imi vine sa plang acum eu sunt in clasa a 7a si el in clasa 6 si ne vedem fetele in fiecare zi pe hol eu ma uit insistent la el. el crede ca am ceva cu el de aia nu prea ma place.si NU VEDE CA IL IUBESC! adica cum poti sa uiti o pers daca tot interactionezi cu ea crying nu mai stiu ce sa fac cher numai pot el nici nu se uita la mine. doar sa-i dechid usa sunt buna atat.crying(( va rog spuneti-mi ce sa fac. nu am cum sa-i zic ar fi groaznic mar respinge si mar batjocori crying dar nici sa traiesc cu ganduri toata viata eu il iubesc si nici macar nu am incercat sa vb cu el. dar mie mi foarte frica de el crying adica n-am cum sa merg la el si sa-i spun buna! ar rade de mine poate m-ar si bate. si e foarte golan si smecher. asta iubesc cel mai mult la el :X:X:X chiar il iubesc crying. deci va rog dein suflet sa-mi ziceti cea si stiu ca e mai mic ca mine. si e rau crying dar ziceti ce sa fac? plzzz si Multumesc! ca ati citit

4 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Nu am inteles eu foarte multe, dar ar trebui sa te calmezi! Nu te stresa.
In primul rand, ce ai descris tu acolo nu e iubire! E doar o senzatie de atasare, o sa vezi ca o sa treaca si atunci o sa te gandesti "cat de proasta am putut sa fiu sa ma uit la el"
In al doilea rand, cum l-ai descris tu, nu pot sa nu imi dau seama ca are probleme cu comportatul in societate. Din moment ce ai spus ca ti-e frica sa nu te loveasca, crezi ca ar merge o relatie intre voi 2? Cand tu stai tot cu stres ca ar putea sa dea in tine?
Cel mai bun sfat pe care as putea sa ti-l dau e sa il lasi in pace. Indiferenta doare cel mai tare. Ce rost are sa te consumi pentru el, cand stii ca poate lui i se rupe de tine?

| blackrose7911 a răspuns:

Ar trebui sa-i dai de inteles ca il placi, incearca sa mergi in clasa lui cu un alt pretext sau roaga-i pe prietenii lui sa-l intrebe daca te place si acioneaza dupa aia. Iti dau un sfat totusi: daca te face sa suferi acum si daca e atat de golan cum zici tu, te va face sa suferi de 2 ori mai mult daca veti fi impreuna deci incearca sa-l uiti. Fa cunostinta cu altcineva, pentru ca altfel risti sa suferi...Succes draguto!

PS:Zici ca e in a 6-a? Atunci nu te astepta la mai mult de atat de la el. La varsta asta baietilor le e prea rusine sa zica ce simt pentru ca ei cred ca cineva o sa rada de ei.

| lovenonylove a răspuns:

Pai in primuil rand de ce sa-ti fie frica doar nu te mananca nu te teme caci mai rau iti faci sinu i spune buna apropiete de prieteni lui mai mult si vei vede diferenta dar nu zice buna zi hey ceaw sau in gen...pup. funda?

| брилиантик a răspuns:

Eu ti-as sugera sa ai incredere in el si daca zici ca te ignora atunci incearca sa fiti doar prieteni nimic mai mult. spune-i si lui asta. daca nu-i poti spune in fata fa-o printru-n biletel scriindui:"salut X uite am o propunere pentru tine eu te plac de mai demult dar am vazut ca ma ignori si stiu ca nu sunt pe placul tau dar macar sa fim prieteni, sa nu salutam pe hol nimic mai mult.de la..."