| xinspiration a întrebat:

Deci. un prietene ne'a facut cunostinta mie si prietenei mele cu un baiat super dragut.si faza e ca mie imi place de el si lui de mine dar. a cums a zic ii palce mai mult de prietena mea si ea vrea sa fie cu el asa la panarama. ca sa "nu il raneasca". si a zis ca sta o staptamana cu el apoi imi face mie combinatia cu el. dar totusi cum sa ma remark asa in fata lui cu toate ca stiu ca ma palcewinking
Plz. ziceti-mi cei cu experietena in chesti din astea. dau Funda ty big hug ^^ :X

Răspuns Câştigător
| Sabinutza16 a răspuns:

Daca prietena ta stie ca iti place de el si totusi zice ca vrea sa se combine cu el chiar daca in vrajeala asta inseamna ca nu e prietena adevarata! Bafta:*

5 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Sabunitza are dreptate.
te inseli cand zici ca si el te place. daca ar fi asa nu s-ar combina cu prietena ta. ar cauta sa fie cu tine

| Anonimoak a răspuns:

Pai daca stii ca te place.de ce nu vorbesti cu el? asa cum ai vrea sa stie el k si tu il placi? nah ai putea sa faci in asa fel incat sa si dea seama de sentimentele tale, daca nu ai curaj sa i sp. prin gesturi

| xinspiration explică:

Ma place ca mi-a zis dar ii place putin mai mult de ea laughing

| yekto a răspuns (pentru xinspiration):

Nu fi naiva. grow up.
un sfat. nu te cupla cu el dupa ce se desparte de prietena ta. o sa ai mult de pierdut si mai nimic de catigat

| Sabinutza16 a răspuns (pentru yekto):

Sunt total de acord cu yekto! Maturizeazate, vezi realitatea! Dar daca tie ti-e mai bine sa faceti asa cu schimbu e fain si asa numa la sfarsit vei suferii enorm de mult!