anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci v-am spus ca imi place o fata cu mine in clasa, clasa s-a desfintat si ne-am despartit in alte clase...eu numai sunt in clasa cu ea... dar i-am spus ce simt...cum sa fac sa creada k numai simt nimic pentru ea si apoi sa reusesc ce mi-am propus? (adica sa fie prietena mea)

9 răspunsuri:
| cyufulyky a răspuns:

Poi vrei sau nu sa fii cu ea? Dc vrei sa o faci sa creadaca nu-ti mai [place de ea daca tu vrei sa fii cu ea?
te-ai gandit ca poate daca o faci sa creada asta te va trata cu indiferenta si nu o sa mai aive niciodata incredere in thn?

in fn faci cu vrei
dar mai bine e s anul faci rpostia asta mai bine e sa incercati sa comunicatzi cat mai mult si asa va cunoastetzi mai bine si aflati cat mai multe unul despre celallt...si poate in viitor vet fi si impreuna...doar soarta decide...[bine omul isi mai face soarta si cu mana lui]...

bafta!

| daii a răspuns:

Pai tu vrei sa stie sau sa nu stie ca tu o placi?big grin
Spune-i ce simti.si intreab-o daca vrea sa fie prietena ta. Daca ea zice nu...inseamna ca iubeste pe altcineva.sau pur si simplu nu vrea.

by daiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciudata intrebare... vrei sa o indepartezi si apoi sa o apropii...iti dau un sfat... ori spune-i acum... dupa aia se va simti ciudat si nu cred ca va avea incredere in tine... poti sa o si sa ii dai de inteles ca nu te mai intereseaza dar sa nu ii spui asta...asta de cele mai multe ori o va face mai interesata de tine...bafta!

| CenturyChild a răspuns:

Spune-i ce simti si n-o mai intoarce altfel pentru ca:
Daca nu te place :te va ignora in continuare
Daca te place : S-ar putea sa se supere ca te joci asa cu ea... Sti draguta, mie imi place de tine... apoi : - stii iubi nu ma intelege gresit dar nu te mai plac. (ea suparata rau ca unde a gresit) si tu pe urma Stii ca eu chiar tineam la tine (posibil sa fie fericita ca te are din nou dar... sincera sa fiu eu una te-as pocni la faza asta big grin )... Mai bine las-o asa nu e o idee prea buna...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te juca de-a tinutu' si netinutu' la ea. Daca iti place si vrei sa fie prietena ta, spune-i asta, poarta-te frumos cu ea si bucura-te ca si ea tine la tine. In pauze va intalniti, stati impreuna, o protejezi, esti atent cu ea si ai sa vezi ca va fi o prietenie frumoasa si va avea incredere in tine. Daca te joci cu sufletul ei, ai toate sansele sa te creada neserios si nesincer si ii va fi teama sa inceapa o relatie cu tine din neincredere. Ia calea dreapta ca este mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta era amuzanta? adica imi arunc masina in prapastie si apoi cobor dupa ea sa-i dau o cheierolling on the floor laughing
Esti sadichee hee

| Danutz_8401 a răspuns:

Deci ...ma nebunule.stai ca aici nu e logic. daca u tii la e asi vrei s afii cu ea. dc vrei sa ii demonstrezi ca nu mai tii la ea.ca nu mai simti nimic pentru ea si dupa aia s ate combini cu ea.cum vn asta ca nu intelegstraight face?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... daca stie ce simt...se va juca ea cu mine... ceea ce a si facut o vreme...si asa cum am procedat nu mi se pare o abordare buna...si ma gandeam sa o fac sa creada k nu mai simt nimic pentru ea...si poate asa o innebunesc eu pe ea...nu ea pe mine? Acum sper ca totul sa fie clar pentru toti.(pentru mai multe informati accesati intrebarea anterioara)

| Lalalo a răspuns:

laughing esti culmeahappy... daca vrei sa fii cu ea mai incearaca... daca nu trateaz-o cu indiferentahappy