Poi vrei sau nu sa fii cu ea? Dc vrei sa o faci sa creadaca nu-ti mai [place de ea daca tu vrei sa fii cu ea?
te-ai gandit ca poate daca o faci sa creada asta te va trata cu indiferenta si nu o sa mai aive niciodata incredere in thn?
in fn faci cu vrei
dar mai bine e s anul faci rpostia asta mai bine e sa incercati sa comunicatzi cat mai mult si asa va cunoastetzi mai bine si aflati cat mai multe unul despre celallt...si poate in viitor vet fi si impreuna...doar soarta decide...[bine omul isi mai face soarta si cu mana lui]...
bafta!
Pai tu vrei sa stie sau sa nu stie ca tu o placi?
Spune-i ce simti.si intreab-o daca vrea sa fie prietena ta. Daca ea zice nu...inseamna ca iubeste pe altcineva.sau pur si simplu nu vrea.
by daii
Ciudata intrebare... vrei sa o indepartezi si apoi sa o apropii...iti dau un sfat... ori spune-i acum... dupa aia se va simti ciudat si nu cred ca va avea incredere in tine... poti sa o si sa ii dai de inteles ca nu te mai intereseaza dar sa nu ii spui asta...asta de cele mai multe ori o va face mai interesata de tine...bafta!
Spune-i ce simti si n-o mai intoarce altfel pentru ca:
Daca nu te place :te va ignora in continuare
Daca te place : S-ar putea sa se supere ca te joci asa cu ea... Sti draguta, mie imi place de tine... apoi : - stii iubi nu ma intelege gresit dar nu te mai plac. (ea suparata rau ca unde a gresit) si tu pe urma Stii ca eu chiar tineam la tine (posibil sa fie fericita ca te are din nou dar... sincera sa fiu eu una te-as pocni la faza asta )... Mai bine las-o asa nu e o idee prea buna...
Nu te juca de-a tinutu' si netinutu' la ea. Daca iti place si vrei sa fie prietena ta, spune-i asta, poarta-te frumos cu ea si bucura-te ca si ea tine la tine. In pauze va intalniti, stati impreuna, o protejezi, esti atent cu ea si ai sa vezi ca va fi o prietenie frumoasa si va avea incredere in tine. Daca te joci cu sufletul ei, ai toate sansele sa te creada neserios si nesincer si ii va fi teama sa inceapa o relatie cu tine din neincredere. Ia calea dreapta ca este mai bine.
Deci ...ma nebunule.stai ca aici nu e logic. daca u tii la e asi vrei s afii cu ea. dc vrei sa ii demonstrezi ca nu mai tii la ea.ca nu mai simti nimic pentru ea si dupa aia s ate combini cu ea.cum vn asta ca nu inteleg?
Pai... daca stie ce simt...se va juca ea cu mine... ceea ce a si facut o vreme...si asa cum am procedat nu mi se pare o abordare buna...si ma gandeam sa o fac sa creada k nu mai simt nimic pentru ea...si poate asa o innebunesc eu pe ea...nu ea pe mine? Acum sper ca totul sa fie clar pentru toti.(pentru mai multe informati accesati intrebarea anterioara)
esti culmea... daca vrei sa fii cu ea mai incearaca... daca nu trateaz-o cu indiferenta