Imi plac:*:* Nu conteaza parerea celorlanti daca le place le plac daca nu treaba lor oricum nu o sa stai toata viata cu acesti pantaloni
Faini!:*
Si ce? e doar parerea lor! Daca tie iti place restul nu mai conteaza!
Nu conteaza ce zic ceilalti, ei oricum or sa aiba intotdeauna ceva de comentat.Atata timp cat tie iti plac si te simti bine in ei.ar trebui sa fi indiferenta la criticile/laudele celorlalti.
Pe tine chiar te intereseaza atat parerea celorlalti? daca tie iti place cum iti sta nu trebuie sa te intereseze de ceilalti.
Mai. sunt ft dragutsii! Nu inteleg! Ptr. tine conteaza parerea celorlaltii? :-o. Frate daca tie iti place, e tot ce conteaza! Lasa parerea celorlaltii . Daca vrei sa te casatorestii, o sa intrebi toate natiile lumii?, Sau cand o sa vrei un copil? .
Bafta!
Pai,nu e nicio imagine. daca esti inalta,cu fund mare, sau cel putin sa se muleze bugii pe el, da.si chiar daca nu, poti sa ii iei.de ce nu? stai calma. poarta-i linstita...si sa stii ca nu toate modelee de blugi cu tur sunt stramti.dar,daca sunt super largi, du-i la un croitor, sa gata...fa-i cum vrei.eu zic sa-i porti.
Daca tie iti plac eu zic sa ii porti. Oricum, mereu se va gasi cineva care sa zica "nu-mi plac, sunt nu stiu cum si blah blah blah". Important e ca tie sa iti placa dar totusi mai trebuie sa tii cont si de parerea celorlati ca poate pe tine nu te avantajeaza acest gen de pantaloni sau poate chiar iti sta bine cu ei.Dar te sfatuiesc sa intrebi acest lucru pe o persoana care chiar iti vrea binele, pe cineva gen :mama, verisoara, prietena cea mai buna etc.