| BlackPearl a întrebat:

Deci va rog ajutati-ma si pe minecrying Este un tip in scoala pe care l-am cunoscut intr-o excursie.De atunci am cam pastrat legatura dar chiar nu stiu daca ma place sau nusigh Adica acum ne salutam, imi zambeste, vorbim pe mess iar ziua urmatoare nu ma baga in seama si nici pe mess nu mai vorbim.De cand cu excursia aia prietenii lui se holbeaza la mine non-stopstraight face Chestia e ca stie ca il plac. I-am zis intr-o zi pe mess si nu mi-a zis decat "ca". Au fost destule faze prin care sa-mi dea de inteles ca m-ar placea. dar chiar nu stiu ce sa credstraight face adica are perioade in care nu imi raspunde, nu ma saluta. ce sa cred?:-

3 răspunsuri:
| Urzică a răspuns:

Poate e rusinos.
Poate are nevoie de intimitate.
Sunt o multiume de lucruri...
Si nu e bine sa-i spui pe mess. E mai bine sa-i spui "face to face". Asa e mai... normal! Adica pe net nu poti sa-i vezi senzatiile, emotiile pe care le traieste cand ii spui ca-l placi.Incearca sa vorbesti cu el pentru ca nu ai nimic de pierdut. Poate e un tip ok pentru tine. Poate e si gelos pe prietenii lui ca se uita la tine. Dar fii tu insuti in in fata lui si prefa-te ca nu-l placi pentru un timp, nu-l mai saluta(doar daca te saluta el). Intr-un cuvant fii mai indiferenta, mai rece.Atunci va veni el la tine!

Bafta si sper sa tii cont de sfatul meu!

Funditaa?

EuSiAtat

| BlackPearl explică:

Mi-a zis okay.scuzati dar au modificat litera calaughing

| BlackPearl explică:

"ca"=ok(au modificat litera)