| Ariaaaaaaanaaa a întrebat:

Deci vă rog eu mult să mă ajutați ca sunt în ceață rău. Am cunoscut un băiat de mai bine de 5 luni și am tot vorbit, am glumit și toate cele, dar au fost niște gesturi care mă bagă în ceață. Prima dată ma dădeam cu parfum și a vrut să-l vadă și el, l-am dat și după s-a dat și el pe hanorac, mai apoi recent am fost la un majorat unde iarăși ne-am văzut și l-am dat pe prietenul lui cel mai bun cu sclipici pe cămașa (aveam sclipici și a vrut și el ca e mai girly, el e B) după care s-a dus înapoi în sală și B s-a întors cu A (o să-i spun A) iar A avea doar un nasture de la cămașă deschis și când a venit a mai deschis alți doi și și-a aranjat cămașa după care mi-a zis să-l dau cu sclipici pe corp, NU pe cămașă, după care m-a întrebat de ce nu mă uit la el și eram ceva gen… da și după seara aia i-am scris a doua zi legată de faza aia și a spus ca așa e el mai prietenos și i-am spus ca deja astea nu mai sunt prietenii și după mi-a spus ca momentan nu e pregătit să intre intr-o relație ca nu crede în ele. DUPĂ CAAARE tot el îmi scrie și își face griji etc, etc….
Help ca nu mai știu ce sa fac, dacă sa-l cunosc in continuare sau sa-l las efectiv cu toate ca atunci când vorbim dam mult flirt laughing
( Vârsta 18 și 19)

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ocupă-te de/cu amândoi - pe rând - până iți dai seama care e "the-one"

| darrio2007 a răspuns:

Ai scris varsta dar va comportati ca niste copii mult mai mici.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Din ce spui, pare că flirtează, dar nu vrea o relație serioasă. Dacă spune clar că nu crede în relații, trebuie să-l iei în serios și să nu îți faci iluzii. Dacă îți place joaca și nu te atașezi emoțional, poți continua să îl cunoști. Dacă vrei ceva stabil, mai bine te retragi ca să nu pierzi timpul și să nu suferi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-a spus clar: " momentan nu e pregătit să intre intr o relație"

Daca tu iti doresti relatie, el nu vrea!
Fugi!