| xXAnnexX a întrebat:

Deci va rog frumos seriozitate.
Pe 1 aprilie mi-a venit menstruatia si cand imi vine asa..deobicei imi vine si la sfarsitul lunii. In ultimele zile ma gandesc eu ca, am tot umblat cu picioarele goale peste tot ...si acum ma doare in zona ovarului. Si ma trezesesc, e a 2-a noapte, ca ma doare burta. Am incercat si faza, sa ridic piciorul ca sa vad daca doare. daca ar fi de apendicita. dar nu stiu ce sa mai ccred, ca atunci cand am facut asta nu m-a durut.. Sa fie faptul ca trebuie sa imi vina?

2 răspunsuri:
| felixufely a răspuns:

Fata, pe toate fetele ne doare burta, in loc sa scrii intrebarea pe TPU mai bine ai intreba-o pe maicata

| ImPucca a răspuns:

Stiu de la doctorii din familia mea ca apendicita se descopera prin indoirea piciorului si palparea in zona apendicului. Poti sa mai depistezi apendicita prin test de sange sau de urina.
Oricum, atunci cand esti la ciclu trebuie sa porti sosete si sa nu te expui frigului. Poate este o raceala sau poate din cauza ca trebuie sa iti vina.
Cel mai bine e sa mergi la un doctor, deoarece daca e apendicita sau altceva sa fie descoperit de la inceput.

Te pup!