| hellaw a întrebat:

Deci.va rog sa cititipuppy dog eyes. eu am o relatie cu un baiat de 7 luni si am facut sex cu el din a doua luna. pana luna trecuta vorbea foarte frumos cu mine imi spunea si ca ii e dor de mine si alte din astea dar de o luna nu se mai e nimic cum era adica nici nu ma mai suna nici mesaj nici fb nici nimic doar daca ii scriu eu. absolut tot timpul vorbeste la misto si mi-a spus chiar el ca tot ce zice e la vrajeala si mi-a ma spus si unele chestii care m-au durut extrem de tare. eu am zis bine ok s-a plictisit de mine dar nu inteleg de ce nu imi da liber thinking adica nu e genu care sa fie cu o fata doar de mila iar toate relatiile lui au fost de maxim 2 luni in afara de cea actuala. si daca ii spun eu ca vrei sa ne despartim sau ceva de genu zice ai innebunit nu normal ca nu si imi zice ca ma iubeste si alte vrajeli. dar nu vad care e scopu lui daca e inca cu mine dupa 7 luni thinking ce ar trebui sa fac sau ce sfaturi imi dati?big grin

4 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Cred ca s-a plictisit de tine sau e interesat de altcineva si incearca sa te ignore. Vorbeste cu el serios despre ce e cu el de se poarta asa cu tine.Pa,pa

| LittleLuciane a răspuns:

Asa am patit si eu cu unul dintre fostii mei prieteni si din cauza asa m-am despartit de el asa a fost mai bine in lumea asta sunt multi baieti nu doar unu singur.dar int daca mai vrea sa fiti impreuna si spune-i ca nu iti place sa vb cu tine la misto poate ajungi undeva

| hellaw explică:

Mda am vorbit acum dar bineinteles a zis ca nu stie cat mai rezista si din nou a bagat faze de genu ca daca nu iti convine pleaca si i-am zis tu crezi ca eu mai rezist? apoi l-am intrebat daca vrea sa ne despartim si a zis doamnee normal ca nu numa ca am treaba si sunt mai ocupat. ce *** are?oh go on

| Deya1 a răspuns:

Ori discuți serios cu el și îi spui că ceea ce face te doare și te deranjează (și fii serioasă și fermă când îi spui treaba asta), ori îi explici că nu ai de ce să stai într-o relație în care nu ești respectată, că nici lui nu i-ar conveni să fie în papucii tăi. un dialog sănătos cere seriozitate, iar dacă începe din nou să facă mișto îi spui să te caute când se va maturiza, că tu poți trăi foarte bine și fără miștourile lui.
Fetelor, dacă voi nu vă respectați, bărbații nu au cum să vă ofere acest lucru.