Buna.Cred ca s-a plictisit de tine sau e interesat de altcineva si incearca sa te ignore. Vorbeste cu el serios despre ce e cu el de se poarta asa cu tine.Pa,pa
Asa am patit si eu cu unul dintre fostii mei prieteni si din cauza asa m-am despartit de el asa a fost mai bine in lumea asta sunt multi baieti nu doar unu singur.dar int daca mai vrea sa fiti impreuna si spune-i ca nu iti place sa vb cu tine la misto poate ajungi undeva
Mda am vorbit acum dar bineinteles a zis ca nu stie cat mai rezista si din nou a bagat faze de genu ca daca nu iti convine pleaca si i-am zis tu crezi ca eu mai rezist? apoi l-am intrebat daca vrea sa ne despartim si a zis doamnee normal ca nu numa ca am treaba si sunt mai ocupat. ce *** are?
Ori discuți serios cu el și îi spui că ceea ce face te doare și te deranjează (și fii serioasă și fermă când îi spui treaba asta), ori îi explici că nu ai de ce să stai într-o relație în care nu ești respectată, că nici lui nu i-ar conveni să fie în papucii tăi. un dialog sănătos cere seriozitate, iar dacă începe din nou să facă mișto îi spui să te caute când se va maturiza, că tu poți trăi foarte bine și fără miștourile lui.
Fetelor, dacă voi nu vă respectați, bărbații nu au cum să vă ofere acest lucru.