| BiancaBiby123456 a întrebat:

Deci va rog sa ma ajutati am intrat intr-o problema naspa de tot! Acum cateva zile am iesit afara cu prietenele mele. O fata a spus ca vis-a-vis de noi era o casa mai veche si mare. Ne-am apropiat si am aruncat cu niste mere in casa. Dintr-o data s-a deschis usa si am tipat toate. De atunci cand iesim afara ni se intampla lucruri ciudate ca de exemplu : Am simtit cand cineva mi-a pus mana pe umar. M-a impins pe scari si pe jos erau 6 umbre cand de fapt eram 5 copii straight face Deci va rog sa-mi ziceti cevaa worried.

2 răspunsuri:
| Lyndsey a răspuns:

Buna.In primul rand vreau sa iti spun ca nu are cum sa se intamole asa ceva.V-ati speriat foarte tare si inca sunteti si de aceea vi se pare ca cineva va urmareste.A cel cineva, cine sa fie? Vreun monstru? O fantoma? Un diavol? Stai linistita si nu te mai uita la filme de groaza.hee heeIn al doilea rand observ ca in numele tau de utilizator este inclus si un numar, presupun ca e anul nasterii tale. Daca asa este, la varsta de 19 ani, nu cred ca ar trebui sa iti fie frica de aceste chestii.Nu te teme, totul va fi bine.Te pup.kiss

| MadeleineMadeMady a răspuns:

Ia un telefon si fa cateva poza casei. daca apar anomalii in poze e clar ca e bantuita si esti urmarita de o fantoma daca pozele sunt normale poti sa stai linistita ca totul e OK... (am vazut intr-un documentar despre fantome si sa stii ca metoda asta functioneaza am incercat-o si eu cu un apartament,, bantuit,, de la mine din cartier...)