| lybe a întrebat:

Deci. Va rog sa ma ajutati si pe mine .Problema mea consta tot intr-o fata, Dana. si acest nume pot spune ca este mult inseamna mult in viata mea deoarece si pe mama mea o cheama la fel happy. inceputul nostru a fost in vara asta cand pe mess intr-o seara am inceput sa vorbim. apoi ne sunam ieseam afara noapte buna sau neata nu exista sa nu ne spunem. iar pe la mijlocul verii eu am plecat la niste rude in Oradea iar ea la mare. big grin in acelasii timp:X. de acolo eu m-am intors cu un cadou pentru ea. si ea la fel. pentru mine. happy totu'l erea de viss si normal poate ca eu am facut greseala sa ii spun ca o plac si daca ar vrea sa fie cu mine iar apoi parca ceva din mine i-a zis "Daca nu vrei sa fii acum, nu este nimic astept oricat!". apoii usor usor. parca se racea. numai insemnam nimic pentru ea. apoi au inceput probleme, straight face pe mine numai ma suna suna pe altii. imi vorbea de baietii in fata. pe mess semnele :*:X daca le puneam le punea si ea cu un :pe daca ii ziceam complimente facea 'aha'. 'da', 'bine'. straight face si am inceput sa ma intreb ce i-am facut. o intrebam mai tii la mine. ea zicea ca da. 1, 2, 3, 4, 5 ori m-am saturat. ea nu da niciun semn ca ma place. eu decat. si pot spune ca greseala e a mea. ca la fotbal cu baietii nu ma duceam o alegeam pe ea. ochii ma dureau ca am stat prea mult la calculator si tot am ramas sa vorbesc cu ea pe mess. fetele le refuzam. pentru ca am avut multe sanse sa fiu cu alte fete. daca ma suna imediat acum vin. numai ca sa fiu cu ea sa o fac sa se simta bine. dar ea, imi zice ca ii e frica sa nu vada lumea ca ma place. straight face i-o fii rusine cu mine. dar nu stiu. si nu stiu ce sa fac. ea este nascuta pe 24 martie. iar eu pe 13 martie. eu la ora 14:20 cam asa iar ea pe la ora 5-6 dimineata .imi spune-ti ce sa fac. ma iubeste sad?

7 răspunsuri:
| any007 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa cauti pe altcineva; este pierderea ei daca nu pretuieste o persoana care o iubeste.

| ATB a răspuns:

Oo cate detalii despre ora nasterii si alea. sunt inutile. Daca te iubeste ea stie. Dar am trecut si eu printr-o situatie de genu si acum peste 3 ani de la chestia asta. cu ne placeam unupe altu dar se racea si nu accepta sa fie cu mine. Acum mi-a zis fata ca ma placea foare mult, vroia sa stea cu mine da ii era fica sa nu zica lumea ceva, ca nu as arata eu stiu suficient de bine sa uimesc pe toti.
Esti tanar dupa cate povestesti. sub 18 ani clar daca nu iese nimic dramatiza, nu spune ca viata fara ea nu are sens... spune-ti ca ea nu te merita esti prea bun pentru ea. Uneori fetele astea isi da seama prea tarziu ce pierd. Tu nu ai gresit cu nimic prietene ti-ai spus sentimentele ceea ce e foarte bine. Si parerea mea e ca probail te place dar cateodata nu poti intelege fetele si e bine sa cauti alta pe care sa o poti descifra. Bafta mare sa fi iubit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaaiii ce de probleme.si ce coincidente.de nastere.si cate sacrificii ati facut? si tu si ...mai mult tu.lybe? da te iubeste.mai mult nu.fiindca te straduiesti prea mult.las-o mai moale frate. tu ai vazut ca sunt mai multe fete decat baieti? care sunt in plus vor ramane.

| sHock a răspuns:

straight face
mai sunt si alte fete...
stiu ca niciuna nu va mai fii ca ea... dar daca nu se implica...nu mai insistathinking
Fii mai indiferent cand e vorba de ea...
chiar si cu ea tongue

| Ninna a răspuns:

Deci eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. :pe dar ne cunostem laughing :pe

| anaid a răspuns:

Este genul de fata care nu stie ce vrea...nu vrea nici sa iti spuna "nu", deci nu suporta sa te vada cu alte fete dar nu vrea sa fie nici"da" pentru ca se gandeste la ce o sa spuna lumea...ma rog "evitati excesul de fete egoiste", pentru ca asta este: o egoista, se gandeste numai la ea.
Succes in dragoste!:pe

| DeeAlx a răspuns:

Serios? toti cu "las-o" poate si ea tine dar odata ce veti fii mai mult decat pana atunci inapoi la prietenie nu se va mai putea ajunge. poate ii e frica sa piarda asta.