Umm, in primul rand, FI TARE. In al doilea, dupa parerea mea, un astfel de baiat nu merita. I mean, tu il vezi pe la liceu mno? Atunci, du-te si vorbeste cu el! Crede-ma e cel mai bine. Pur si simplu fa-ti curaj, trage aer in piept, aminteste-ti ca daca nu merge cu el, exista alti 34781264219641862 de barbati pe pamant, and keep calm sweetheart. ♥
Si umm, se mai intampla ca oamenii sa mai aiba si treaba, si probabil de aia' nu ti-a mai raspuns. Si um, eu zic sa nu te consumi. Stiu cum e. Am suferit 4 luni dupa cineva. Si nu a meritat, si mi-a aratat ca am plans degeaba. Pan' la urma, ceva bun s-a intamplat . Asa ca. DOAR zambeste. Pentru ca mai sunt altii in lumea asta. :3.-hug- ^^
Fa-l gelos. Cauta-ti un baiat dragut, care sa arate bine, dar explica-i ca vrei sa fi impreuna cu el doar pentru a vedea daca te place cel de care esti indragostita. Daca fata cu care e el se "joaca" cs, asta nu prea o cred, ca pun pariu ca habar n-are sa se joace, doar o spune asa, ca sa ii atraga atentia. Prea multe ratate se dau gamerite, pe cand colo nici nu stiu sa tina un controller in mana. Daca e asa cum zic eu, sigur nu ii va tine relatia, pentru ca daca s-a combinat cu ea, si zici ca e doar din cauza ca joaca cs, o va lasa repede. Fii indiferenta, si cand il vezi pe hol uita-te urat la el si cand treci pe langa el impinge-l cu umarul
misauratcuviata întreabă: