| NiceBaby a întrebat:

Deci voi implini 14 ani straight face, vreau sa-mi fac ziua undeva, dar nu intr-o cafenea sau club ca ma intind cu banii prea mult iar mama nu accepta... vreau ceva mai ieftin bowling m-am gindit big grin, spunenti ce credeti si alte idei va rog :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In limba romana nu se incepe o propozitie cu deci, iar serbatul zilei la 14 ani e un moft, un fas... o cola, o prajitura si acasa.

| MihAelA_1847 a răspuns:

Pai...bowling-ul ar fi o idee buna. O prietena si-a serbat ziua la mall, dar ai putea sa o faci si acasa, in plus, daca ai familia si prietenii aproape, nu mai conteaza locatia.

| NiceBaby explică:

Anonim-nu e un moft draga, acasa nu voi putea caci parintii au chemat niste prieteni in ziua aia, nu stii situatia mea asa ca taci, repet nu e moft, vreau sa-mi sarbatoresc ziua undeva, sa ma bukur de viata, si parintii au zis niciodata sa nu-mi fac ziua acasa, nu-ti voi lamuri situatia familiei mele., si am cerut un sfat nu sa ma inveti limba romana.Am scris intrebarea pentru oameni normali nu pentru needucati ca tine. MihAelA mersi dar repet nu pot acasa sa o fac.Anonimule-ai putea sa fii amabil si sa mi spui doar ce team rugat, ai grija de tine si treci pe la psiholog sa te linisteasca el oaleaka, poti sa-mi spui ca nu stiu limba romina dar nu ma intereseaza parerea tahappy ai grija de viata ta, e un fat bun in cazul tau happy