AnimeLover95 si Florentina erau un cuplu in trecut,, sau nu am 'auzit' eu bine?
Nu e el. Este altcineva. Cu care vorbesc mai de mult. Nu mai face afirmatii nefondate!
Mama...ce-ai muscat-o p-asta/
Lasa-l in lumea lui. Se pare ca nu are ce face, si se ia denoi aiurea. E aiurea in tramvai tipul.
Tu chiar nu stii de gluma,, eu nu ma iau niciodata aiurea de cineva
Ar trebui sa iti revizuiesti comportamentul si sa nu iti mai permiti sa faci glume pe seama unora. Observ ca le faci din ce in ce mai des si nu este etic, ca ai o varsta. Atata timp cat nu ti-am adresat tie raspunsul, nu vad de ce te-ai grabit sa imi mentionezi numele in comentariu.
Omul mai trebuie sa si glumeasca, nu sa stea stresat tot timpul, daca stau serios si nu te bag in seama vei spune ca ti-am dat block, daca ma comport serios cu tine incepi cu vreo gluma care ma provoaca,, ca mai fac vreo gluma cu tine, iar nu-i bine, mai intelege-te/
De acum incolo nu iti voi mai da nimic. Te las in pace. Oricum, doar glume aiurea si vorbe am tastat. Nu mi-ai adus niciun folos. Cu ceilalti am vorbit serios si am glumit, dar ei stiu care e limita.
Si daca nu ai mai face-o deloc, m-as bucura. Multumesc pentru intelegere!
Fazele astea merg la juniori,, ma umfla rasul doar citind asa ceva. Cum vrei tu, nu ma misca deloc
Adios!
Da? wow/
Da. Si inca exista!
Exista? Poti spune sau e secret? Sau ma refream si la intrebarea daca stiti persoane de pe acest cont care se plac intre ele sau care o persoan place alta persoana dar acea persoana nu stie.
Se plac ambele persoane. Nu, nu pot spune, imi e teama ca nu pot face asta.
Ahaa si sunt cunoscute?
Da. Imi sunt,
La prima tastare.
Da mă, lol