Asta am facut si eu acum ceva timp, dar e mai greu, sa iti dau un exemplu din ce am simtit eu, ok incerci sa te schimbi, incepi sa fi distanta dar cand te uiti spre prieteni si tu realizezi ca iti pare rau ca nu esti acolo e o senzatie neplacuta, ce vreau sa spun e ca daca vrei sa fi distanta trebuie sa vorbesti cu "tine" sa zic asa, asculti putin la sentimentele tale si te intrebi daca te simti mai bine asa sau ai prefera sa stai cu prietenii, trebuie sa te decizi cum te simti bine, care dintre cele 2 variante te face sa te simti confortabil, daca vrei sa fi distanta trebuie in primul rand sa te convingi pe tine ca asa iti este mai bine, acum depinde ce vrei tu, si eu am avut dar banuiesc ca si tu ai un motiv bun pentru care te-ai decis sa faci asta.
Sper ca m-ai inteles ce vreau sa spun, o zi buna.
Nu trebuie sa fii rece, distanta, daca vrei sa arati ca nu, ti mai pasa fii indiferenta fata de persoana aia... ignoro
Faza e ca nu prea stiu cum . De aceea vreau o transformare rapida!
Eu nu cred ca ai nevoie de ajutor pentru asta si in primul rand ramai asa cum esti tu nu trebuie sa te placa toata lumea. fiecare om are felul lui de a fi.
AlexandraMoldovan18 întreabă: