| diana_3660 a întrebat:

Deci vreau sa imi spuneti sincer... mie imi place de un baiat din a 7 a si eu sunt in a 6a de cand a aflat de la colegele mele nu stiu care au urlat in gura mare la ora de desen afara cand era si el mie cam rusine de el il evit uneori ma inrosesc si imi las parul pe fata...de 1 iunie adica miercuri eram inscrisa la ping-pog dar cand am intrat cu o colega in sala era si el si a aratat cu degetul spre mine eu fara sa stie colega mea m-am retras in liniste si nu am mai participat ptc era si el acolo cand el a iesit din sala pentru putin s-a uitat la mine dupa aia sa intors.de ex azi eram pe geam cand el a aparut cand vb cu o prietena la tll el sa uitat la mine pentru vroe 2-3-4 minute dupa aia sa intors si a plecat dar si eu m-am uitat dar nu prea stiu ce sa credn deci voi ce credeti? ma place sau nu?

4 răspunsuri:
| emokyda98 a răspuns:

In primul rand nu te mai ferii sau ascunde de elwinkinge bine totusi ca a aflat dar urat ca au strigat prietenele talestraight face nu-l mai evita bagate in discutii cu el... poate cine stie...te place daca vrei sa vb mai multe baga id mew in lista: your_fake_love. sper sa iti fie de folos raspunsul mew

| niku93 a răspuns:

Nu stiu daca te place, dar stiu ca e interesat de tine(poate te urastestraight face? abstract!)cel mai probabil te place

| MissChocolatte a răspuns:

Poi cum sa te placa, daca tu tot il eviti? Spue'i adevaru ori las'o balta, dar daca chiar il placi spue'i in fata si vezi ce reactie are atunci iti poti da seama daca te place sau nu.

| EXAMS a răspuns:

Sunt baiat si cred ca daca ai comunica cu mine am putea rezolva cumva problema tacerii, ascunderii, rusinii si daca intr-adevar te place o sa vb pana la urma cu tine si o sa o duceti la capat si restul vedeti ce mai faceti... funda.