| xdIoanaBuzilaxd a întrebat:

Deci...vreau sa va cer parerea! Am fost cu un baiat......vara asta! Ne-am despartit acum o luna! Si fetele o tin una si buna cu el! Tot imi aduc aminte de el! Ce pot sa le zic in schimb?

Răspuns Câştigător
| Patrăţel a răspuns:

Uite o chestie foarte importanta: TU decizi cand sa pui stop. Daca pentru tine el mai inseamna ceva, ei bine ..asta probabil se simte si de aceea fetele continua sa vorbeasca despre el. Daca tu chiar vrei sa uiti, vorbeste cu ele deschis si explica-le ca te deranjeaza.Sunt sigura ca vor intelege avand in vedere ca esti prietena lor.Pana la urma, exista si varianta sa le ignori. Daca chiar vrei sa il uiti, n-o sa te mai deranjeze.O sa uite pana la urma de el daca nu le dai atentie, nu? happy Bafta.

4 răspunsuri:
| beckham1 a răspuns:

Sa te impui. Sa le spui ca tu stii cel mai bine cum a stat treaba si ca stii sa iei decizii bune pentru tine.

| xRomanianGirlx a răspuns:

Depinde de cum s-au incheiat lucrurile. Daca nu te mai intereseaza persoana lui, spune asta si lor. Daca te mai intereseaza, spune-le de asemenea acelasi lucru. Invata sa eviti sa te dezvalui prietenilor, sau cel putin acelor cunostinte pe care ii consideri prieteni. Lumea e rea si vorbeste prea mult pe la spate.
Daca decizi sa-mi urmezi sfatul, pentru ca ele sa se opreasca, spune-le ca ce a fost a fost si s-a terminat, dar nu uita sa adaugi o nota de ironie sau de insensibilitate. Nu-ti pasa tie cu adevarat si ti-e tot una si cu si fara elhappy (sper, iar daca nu este asa, asta trebuie sa creada ele)

| xdIoanaBuzilaxd explică (pentru xRomanianGirlx):

Pai asta e! Pe mine nu ma mai intereseaza tipulhappy

| xRomanianGirlx a răspuns (pentru xdIoanaBuzilaxd):

Spune-le ca pentru tine el este istorie si ca n-ai de gand sa te mariti, ci dimpotriva, vrei sa cunosti diferiti oameni si sa fii libera. Exista multi oameni care nu pot sta intr-o relatie nu pentru ca sunt persoane usoare, ci pentru ca le place libertatea si se lasa duse de val in orice moment, apreciand aventura. Nu zic ca esti tu asa..nu te cunosc destul de bine. Spune-le pur si simplu ca este un capitol incheiat si ca n-ai de gand sa-ti iei un compromis serios la varsta asta, sau ca nu a fost exact omul care sa te intereseze. Nu a fost niciodata intre tine si ele, oricum.