Mai bine ii spui tu decat sa afle de la altcineva si incearca sa iti indrepti notele
Eu zic sa ii spui inainte sa afle altfel va fi mai rau si ar trebui sa te pui cu burta pe carte o vreme
Cam asa ceva am patit eu in clasa a 8-a. Stiu ca e nasol. Adica deja stie de un 4 si te gandesti cum ar reactiona daca ar afla si de al doilea. De geaba incerci sa ti-o indrepti ca tot va afla de acel 4 Sfatul meu: fi sincera cu ea si spune-i toate notele pe care le iei. Asa am facut eu cand sa-i spun tot de un 4 la romana. De pedepsit tot m-a pedepsit da faza e ca daca afla de la sedinta o pui intr-o situatie neplacuta acolo iar rezultatul va fi ca te va pedepsi mai rau. Macar asa afla de la tine. Explica-i ca abia au fost primele note si inca nu ti-ai intrat in ritm. Intr-un fel inteleg si parintii asta da le e frica ca dupa ne obisnuim cu note de astea. In orice caz trebuie sa-ti asumi notele primite si sa le spui parintilor de ele, chiar daca stii ca te vor pedepsi.Mult succes si apuca-te serios de invatat!
Da dar problema e ca abia ce a fost o sedinta si ma gandesc sa las saptamana asta sa treaca si luneam urmatoare sa-i spun de test ca uite azi am primit testul cu nota asta mica... nu i-as spune acum
Inteleg ca vrei sa te intalnesti cu prietenul tau si ti-e frica ca nu o sa te mai lase daca-i spui. Poti incerca si asa. Adica oricum daca abia a fost sedinta presupun ca mai e ceva pana la urmatoarea. Da pune-te de acum serios pe invatat sa iei note mari la testele uratoare ca sa iti repari mediile.