Parerea mea este ca; de fapt sunt complet sigura ca si el are aceleasi sentimente pe care le ai si tuh pentru el,si ar cam trebui sa-i spui acest lucru,faptul ca veti fii la aceleas liceu va da inca un punct in plus sa fiti impreuna,accepta-l ca sa-r putea mai tarziu sa ai dezamagiri,in ceea ce priveste fata aceea,cu siguranta ii place de el, si acum ca este plecat ea a profitat, asa ca daca te mai intreaba daca vrei sa-l saruti tu da-i un raspuns afirmativ...
Cred ca atunci cand pleci intr-o alta tara trebuie sa-ti lasi ceva in urma, de care sa stii ca cand te vei intoarce va fi acolo in caz ca prietenii te-au uitat si asa face si el.Cat despre noapte banchetului poate era beat nu stiu.Am avut si eu un prien care ma intreba daca as vrea sa-l sarut si alte chestii, dar s-a dovedit a fi doar vrajelii.Anyway.poate fi ceva doar daca vrei tu sa fie.Eu zic ca cum tine legatura cu fata aceea asa poate si cu tine sa vorbeasca dovedeste-i ca esti mai buna decat ea.Si daca nu va merge poate nu e baiatul potrivit.Bafta si succes! Sper ca te-am ajutat:*
Geo2969686 întreabă: