Neah.nu esti de nici un ''tot rasul'', poate multi au avut ''problema asta, desi nu e mai nimic, dar nu au avut curajul sa vorbesca sau sa intrebe.deci,prima data incepe cu un pupic apoi dechide gurita ''putin mai mult.si cand vezi ca el isi baga limba toata, incerca sail musti sau ceva de genu. si asa automat va ve-ti destinde putin si asa vei avea loc si limba ta''. sau, incepe tu adica nu-l lasa pe el primul. e ciudat sa explici, iar ultimul caz. sa-i spui in gluma'' vrei sa ramai fara ea''. sau ceva de genu, sau ii spui direct ''sa nu cumva sa imi lasi loc si mie ceva in gen...nu stiu daca s-a inteles ceva din ce am scris.am incercat macar anyway, bafta! si nu te mai stresa''.
BTW.nu imi merge -sa dau mes, sczca iti rasp asa si scuze ca am rasp asa tarziu, nu nu strebuie sa fie mereu in gura celuilalt din contra un sarut nu inseamna sa ii bagi limba in gura cat mai mult''e tottal gresit''-si o simpla atingere e mai mult decat ok, asta ar trebui sa ii intre si lui in cap, si sta asa cum iti sta corpul, nu trebuie sa pari rigida, fi naturala, respira calma, si totul va fi ok!scuze ca am rasp asa dar altfel nu aveam cum...
Salut.Cum sa zic, si eu am fost in situatia asta, si mam simtit la fel, nu stiam ce sa fac dar pana la urma, mi-am facut curaj si i-am zis direct, si avem o relatie de 5 ani, si totul e ok nu s-a suparat.Asta e o problema mai des intalnita nu te stresa, nu e nimeni expert in ale sarutului.bafta
dyan întreabă: