| loola a întrebat:

Decii am un prieten care imi tot spune sa il sarut, avem o relatie de ceva timp etc.Insa eu nu prea ma pricep, ori el nu se pricepe.Deci de fiecaredata cand urmeaza sa ne sarutam limba luiii e toata la mine iar a mea nu mai are loc. ori ma blochez deodata! spuneti-mi si mie cum sta treaba am mai avut relati, am mai sarutat insa nu stiu nu ma pricep cei care stiti help me va rog eu! frumos sunt de tot rasu stiu da ce sa fac daca nu stiu

Răspuns Câştigător
| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Neah.nu esti de nici un ''tot rasul'', poate multi au avut ''problema asta, desi nu e mai nimic, dar nu au avut curajul sa vorbesca sau sa intrebe.deci,prima data incepe cu un pupic apoi dechide gurita ''putin mai mult.si cand vezi ca el isi baga limba toata, incerca sail musti sau ceva de genu. si asa automat va ve-ti destinde putin si asa vei avea loc si limba ta''. sau, incepe tu adica nu-l lasa pe el primul. e ciudat sa explicilaughing, iar ultimul caz. sa-i spui in gluma'' vrei sa ramai fara ea''. sau ceva de genu, sau ii spui direct ''sa nu cumva sa imi lasi loc si mie laughing ceva in gen...nu stiu daca s-a inteles ceva din ce am scris.am incercat macar anyway, bafta! si nu te mai stresa''.

5 răspunsuri:

Multumesc!`

BTW.nu imi merge -sa dau mes, sczca iti rasp asa si scuze ca am rasp asa tarziu, nu nu strebuie sa fie mereu in gura celuilalt din contra un sarut nu inseamna sa ii bagi limba in gura cat mai mult''e tottal gresit''-si o simpla atingere e mai mult decat ok, asta ar trebui sa ii intre si lui in capbig grin, si sta asa cum iti sta corpul, nu trebuie sa pari rigida, fi naturala, respira calma, si totul va fi ok!kissscuze ca am rasp asa dar altfel nu aveam cum...

| loola explică:

Nu face nimic.Multumesc mult!

>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa mine ar trebui sa ii impingi delicat cu limba ta pe a lui, iar daca nu merge at spune-i-o in gluma

| claudia_1441 a răspuns:

Salut.Cum sa zic, si eu am fost in situatia asta, si mam simtit la fel, nu stiam ce sa fac dar pana la urma, mi-am facut curaj si i-am zis direct, si avem o relatie de 5 ani, si totul e ok nu s-a suparat.Asta e o problema mai des intalnita nu te stresa, nu e nimeni expert in ale sarutului.bafta