anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Decii. Faza nasoala este ca mi-a venit ciclul PRIMA OARA, si nu stiu ce sa fac straight face I-am zis lu' maica-mea, mi-a luat tampoane albastre (de noapte) si portocalii. Am auzit ca cele albastre sunt pentru noapte, cele portocalii si roz sunt pentru zi, dar diferenta dintre cele doua este marimea. Cea portocalie este mai mic, deci e mai bine sa-ti iei roz (vorbesc de tampoanele always). Si. Prima oara mi-a curs foarte putin, incat sa-mi faca o pata pw chilot, nimic mai mult. Si cica o sa-mi vina peste 28 de zile, dar am mai auzit ca in a2-a zi o sa-mi curga mult de tot.
Sunt SUPER confuza. Va rog sa-mi explicati, pentru ca mama nu e acum acasa si vine maine, si nu stiu ce sa fac straight face
PS: am 13 ani fix puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Fata026 a răspuns:

Buna!
Toate ne confruntam cu aceasta problema. Deci cele albastre sunt de noapte si scrie clar pe ele : 6 picaturi ( flux abundent )! Cele portocalii scrie pe ele : normal plus ( flux normal ) iar cele roz : super plus ( flux normal spre abundent )! Si intr-adevar a doua zi exista un flux mai abundent si vine la fiecare 28 de zile dar nu e fix. Deci nu te ingrijora. Iti trebuie aproximativ 2 ani pana sa fii la o forma normala si sa se reguleze. Sper ca te-am ajutat! Succes!

1 răspuns:
| alexuta13pe a răspuns:

Da-mi adresa ta de mes si iti explic acolo totbig grin eu am 14 anihappy