| 1mist3r a întrebat:

Decii FUNDA. i-a placut la o fata de mine, cica era moarta dupa mine, din cauza nebagarii de seama in partea mea cica s-a dus iubirea si s-a indragostit de alt baiat... a stat cu acel baiat si acu nu mai stau din cauza ca acel baiat cica o stat cu fata asta ca sa uite alta fata... din rel trecuta de 2 ani cicalaughing, si acumaaa Fataa asta spune ca ma place iar pe mine, si eu pot sa spun ca o plac, acum suntem imp, credeti ca ma place? adica, m-a placut, l-a placut si iar ma placelaughing Ce credeti?:X

6 răspunsuri:
| AndraCB a răspuns:

Se poate sa te fi placut tot timpul, dar sa nu fi vrut sa astepte degeaba. Acum daca vede ca si tu o placi, ti-a mai dat o sansa. Dar daca nu inveti sa scrii corect gramatical, s-ar putea sa o pierzi iar!

| Metaloco a răspuns:

E o porcarie ce spune aia ca am preten care o stat cu o fata si aia ii spunea ca numai el e in viata ei. dupa o zi se mozolea cu fostul ei prieten cu toate ca cu prietenul meu ea mai statea

| 1mist3r explică:

Scuzati repetarea cuv "cica" dar e seara si sunt Obosit sorrylaughing

| 1mist3r explică:

Scz de gramaticalaughing dar era tarziu, am repetat asta si eram putin obosit...Scuze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e o atractie trecatoare la ea, nu e indragostita nici nu stie ce inseamna.Nu te-a placut cu adevarat,pentru ceea ce esti,i`a placut faptul ca esti inaccesibil,greu de obtinut,fetelor le place ceea ce este aproape imposibil.Iar apoi cand obtin,brusc devine neinteresant si se plictisesc sau se satura,dar depinde si de baiat,trebuie sa stii sa fi in continuare rece si indiferent,sa nu`i dai mai mult atentie decat trebuie, sa nu fi prea disperat, sa faci tot ce zice ea si sa mori dupa ea ca asa te respinge si o faci sa fuga in bratele altuia.Eu cred ca ea are sentimente trecatoare,te-a cucerit si acum nu mai reprezinti nimic imp pentru ea,vrea doar sa se scufunde in bratele tale ca sa-l uite pe ala si de orgoliul ei ranit, sau sa-l faca gelos, sau pur si simplu sa dea satisfactie atractiei pentru tine.Eu zic ca nu merita si sa nu te implici prea mult, incearca sa fi interesant totusi si sa nu o plictisesti, dar asteapta`te la faptul ca oricand poate sa se duca la altul pentru ca asa e firea eihappy

| LikeAbutterfLy77 a răspuns:

Ea nu stie ce inseamna iubirea, acel sentiment candoric... Pentru ea, relatiile sunt jocuri infantile in care mereu se obtine cate ceva. Oricum nu merita sa te implici si sa suferi dupa. Incearca sa nu fii atat de interesat de ea pentru ca atunci cand te vei astepta mai putin va renunta la tine pentru altul care il considera mai bun.Pentru ea a love story it's just a game!