Da-i pace.
Nu trebuie tu sa mergi sa il consolezi. Incearca sa il eviti, si nu mai prea vorbi cu el. Daca nu te va mai vedea ii a trece mai repede. Timpul o sa rezolve asta, si pentru ca tu esti motivul pentru care sufera tu ar trebui sa nu te mai intalnesti cu el, sa nu te mai vada. Ai putea sa incerci sa ii faci cunostinta cu o alta fata.
Vezi-ti de viata ta si lasa-l in pace ca-i trece!
La varsta ta ar trebui sa pui mai mult pret pe viitorul tau decat pe iubiri pentru ca altfel s-ar putea sa ajungi in viitor sa fi iubita fiecaruia care te plateste!
Dai pace. Daca e milog treaba lui. Tu trebuie sa iti vezi de viata ta. Deaia numai poti tu de el.
Te iubeste si nu te poate uita incearca sa-l eviti si daca nu merge vorbeste cu el
Incearca sa nu te mai veezi cu el sa nu il mai bagi in seama lasa timpul sa vindece ranile! Funda?
Uite e app imposibil sa te uite daca te iubea,trebuie sa gaseasca pe altcineva sau ceva trebuie sal distragasi eu ca el am suferi din cauza unei per care am iubit-o,dar voi ati fost impreuna deci el ar trebui sa fie mai recunoscator si sasi ea odata luma in cap si sa opreasca,uite fa asa lasa-l sa se linisteasca si nu ii zici nimic,asa el va vrea sa te uite mai tare si sa nu se mai gandeasca la tine, daca nu merge si nu cred, spune-i ca ramenti buni prieteni si incearca sa-l faci sa inteleaga, mai e o solutie dar daca vrei sa tio spun baga acest id de mess dan_boss_tgv, asta este o solutie care o spun doar in privat.
Allexa_Elle_1990 întreabă: