| RiriHuggs a întrebat:

>=[Decii nu stiiu cum sa incep... m`am certat cu cea mai buna prietena a measad. Pi eu mergeam de obicei la scoala cu ea si cu inca o fata.mergeam la aia si pe urma la Prietena mea.prima zi din semestru. m`am intalnit cu un baiat. coleg si am mers si cu el la scoala.am trecut si pe la fata aia.si aia mi-a spus un secret de al celei mai bune prietene ale mele.si a auzit si colegu meu.era langa ea.deci loogic a auzit oh go on. decii la scoala m`am certat cu ambele. da din alt mootiv.si pe uma in ora de Fizica.Baiatu ala a spus secretu la toata clasa.si cea mai buna prietena a mea. a crezut ca eu i-am zis secretusad aluia.ca stau in aceeasi banca eu cu ala.decii.aia a tipat la mine spunandu`mi ca nu mai are incredere in mine.si totusi i-am zis ca fata aia i-a zis secretu. da nu ma crede.suntem certate...acum mi-am cautat alta pr.ne intelegem bine.in plus mai stau si cu inca o colegalove struck nu imi lipseste nimic. da ma simt prost ptc pana acum eram cele mai bune pr iar acum suntem dusmanii. o urasc pe fetita aia. da imi e do de pr mea. ce ar tebui sa fac.mze sad]

Răspuns Câştigător
| Irinna a răspuns:

Mai las-o sa treaca un timp si cerei scuze chiar daca nu a fost vina ta.
Fao in asa fel in cat sa vada ca cealalta fata este de vine, ai putea sa-l rogi pe baiat sa recunoasca de la cine a auzit secretul.
Sper ca va veti impaca, daca chiar snte`ti bune prietene.

0 răspunsuri: