Nu sunt modesta si ma pis pe tine nu ma cunosti asa ca nu vorbii de mine
Nu poti sa ma suporti, asta e treaba ta
Dar si asa... mai date.n pla mea
Ma uit la El` si nu.mi pasa. Poate Totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma Iubeasca`!:X
nu.s fitsOasa. prea puTin imi pasa.`. uita.Te la Tine sj` apoi vOrbesTe de mine aT.i uiTaT : am TupeU. ramaneTsi in spaTe ca in faTsa sunt eU
Acum ecoul tau iti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi, tie dor de ea
Ai grijă de tine şi de târfa ta`. Să te duară inima kând te uiţi la poza mea
Lasă`i pe alţii să se agite:"so what?" Nu contează cine comentează! Iar dacă esti pe fază o să vezi k nu mă interesează`!; x
Spune-i stop cand te streseazaa, explica-i qa exagereaza. Nuntselege? Abereaza
Spune-i pha sh se calmeaza
.
N`ai minteee`. degeaba comentezi`. M`am saturat. tinetsi`gura`! De`acum pan`La m0arteh`: Suji`pLa`
Cei Care nu ne CunosC nu au Cum sa faCa faTsa La ei in Cap proGnoza meTeo araTa ceaTsa
Nu` ma uit in urmha `! Trecutul ramane trecuth`! De unde am plecat nu ma mai intorc`! Merg duoar inainte`! Unde am scuipath`!`Nu mai pup`!
DragOstea`? . Ma pis pe ea` `. N`am nevoie`.
. Prea trista
`. Ai reusit
. BRAVO! . M`ai distrus`. Iti placCe`?
Si o sa incepi sa realizezi cine te-a iubit si pe cine trebuie sa iubesti`. Dar pana atunci` scza`ma ca`ti zic dar mai trebuie sa cresti`. :-s
Te'a iubit bhaa! Da' e mai bine asa.nu o meritai, thu doar te jucai.
Satula de tine , satula de noi
... Stai
, nu pleca!
Intoarce`te; x, ia si trecutu` si plecati amandoi!
Ba esti simpluu, ba esti c0mplicat. Ba esti cum imi place, ba esti un ratat =).
Te´ doare s´ vezi ca nu-mi ´ Pasa Sii iti Zic ´ merew.':*. Nu mai Conteaza ´ Lasa
:*
•M`ai avut. Si m`ai pierdut! Fraiereee .
Ti.a venit taxiul du.te pe drumul tau ca tie nu tie bine decat cand mi.e mie rau.
Vhii... pleci mie tot una.;* Oricum.
in locul tau va fi altul, intotdeauna. :*
Oriunde.ai fii Oriunde te.ai afla
vrei decat o domnishwoara care seama q ea. :*
Squmpii :* ai crzt q viata fara mine e mai ushoara.; o dar uite qa acum a inceput sa te doara!
S`ar zice ca totul trece. Dar stii`, amice? orice lovitura lasa cicatricee
Nuu stiu cum sa iti explic ` dhar vorbeelee thalee. :-& nu ma ating :*
Paharele sus shampaniaa s curga =p~ Respect pentruu` fetelee
Care i.au fqt pe fraier sa planga!
.
Lasa tot aicii :* chiar daca a durut. Nu trebuie sa ramai q mine, o sa ma descurc >; d.
Daca ai nevoie de mine. Numai sunt aici. strigo pe zdreanta ta. ca ea poate isi mai face griji.
Fara tine vreau sa`ncep o viata nouaaaaaaaa!; x
Spuii. ca am figurii ha? Esti un tsaran baii.
Vorbesti aiuriaa.;*
Daca ar fi sa curgaa. lacrimii. Sa curga ale talee.
!
Vesii. thu. Momentan. nu am chef sa privesc. in jur.
Pentru ca te vad p. tine si imi vine sa injur.; x!
Acum sunt numai. Regretee'. Atunci au fost cateva sentimente` ~ !
Dedicatie pentru cel mare m.a distrus : Te cataloghez un cost, sau cel mai fraier fost!
Te.am mirosit. din primaa. si nu e d mirare. Ca estii. mai zdreanta. decat. presuu matii d la intrare.
In legatura cu el qa te.a fqt fitsuasa. nul baga in seama.
asa is toti :*
.
funda?
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
NesquikDuoSpecial întreabă: