Nu sunt modesta si ma pis pe tine nu ma cunosti asa ca nu vorbii de mine Nu poti sa ma suporti, asta e treaba ta Dar si asa... mai date.n pla mea
Ma uit la El` si nu.mi pasa. Poate Totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma Iubeasca`!:X
nu.s fitsOasa. prea puTin imi pasa.`. uita.Te la Tine sj` apoi vOrbesTe de mine aT.i uiTaT : am TupeU. ramaneTsi in spaTe ca in faTsa sunt eU
Acum ecoul tau iti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi, tie dor de ea
Ai grijă de tine şi de târfa ta`. Să te duară inima kând te uiţi la poza mea
Lasă`i pe alţii să se agite:"so what?" Nu contează cine comentează! Iar dacă esti pe fază o să vezi k nu mă interesează`!; x
Spune-i stop cand te streseazaa, explica-i qa exagereaza. Nuntselege? Abereaza Spune-i pha sh se calmeaza.
N`ai minteee`. degeaba comentezi`. M`am saturat. tinetsi`gura`! De`acum pan`La m0arteh`: Suji`pLa`
Cei Care nu ne CunosC nu au Cum sa faCa faTsa La ei in Cap proGnoza meTeo araTa ceaTsa
Nu` ma uit in urmha `! Trecutul ramane trecuth`! De unde am plecat nu ma mai intorc`! Merg duoar inainte`! Unde am scuipath`!`Nu mai pup`!
DragOstea`? . Ma pis pe ea` `. N`am nevoie`.. Prea trista `. Ai reusit. BRAVO! . M`ai distrus`. Iti placCe`?
Si o sa incepi sa realizezi cine te-a iubit si pe cine trebuie sa iubesti`. Dar pana atunci` scza`ma ca`ti zic dar mai trebuie sa cresti`. :-s
Te'a iubit bhaa! Da' e mai bine asa.nu o meritai, thu doar te jucai.
Satula de tine , satula de noi ... Stai, nu pleca! Intoarce`te; x, ia si trecutu` si plecati amandoi!
Ba esti simpluu, ba esti c0mplicat. Ba esti cum imi place, ba esti un ratat =).
Te´ doare s´ vezi ca nu-mi ´ Pasa Sii iti Zic ´ merew.':*. Nu mai Conteaza ´ Lasa :*
•M`ai avut. Si m`ai pierdut! Fraiereee .
Ti.a venit taxiul du.te pe drumul tau ca tie nu tie bine decat cand mi.e mie rau.
Vhii... pleci mie tot una.;* Oricum. in locul tau va fi altul, intotdeauna. :*
Oriunde.ai fii Oriunde te.ai afla vrei decat o domnishwoara care seama q ea. :*
Squmpii :* ai crzt q viata fara mine e mai ushoara.; o dar uite qa acum a inceput sa te doara!
S`ar zice ca totul trece. Dar stii`, amice? orice lovitura lasa cicatricee
Nuu stiu cum sa iti explic ` dhar vorbeelee thalee. :-& nu ma ating :*
Paharele sus shampaniaa s curga =p~ Respect pentruu` fetelee Care i.au fqt pe fraier sa planga! .
Lasa tot aicii :* chiar daca a durut. Nu trebuie sa ramai q mine, o sa ma descurc >; d.
Daca ai nevoie de mine. Numai sunt aici. strigo pe zdreanta ta. ca ea poate isi mai face griji.
Fara tine vreau sa`ncep o viata nouaaaaaaaa!; x
Spuii. ca am figurii ha? Esti un tsaran baii. Vorbesti aiuriaa.;*
Daca ar fi sa curgaa. lacrimii. Sa curga ale talee.!
Vesii. thu. Momentan. nu am chef sa privesc. in jur. Pentru ca te vad p. tine si imi vine sa injur.; x!
Acum sunt numai. Regretee'. Atunci au fost cateva sentimente` ~ !
Dedicatie pentru cel mare m.a distrus : Te cataloghez un cost, sau cel mai fraier fost!
Te.am mirosit. din primaa. si nu e d mirare. Ca estii. mai zdreanta. decat. presuu matii d la intrare.
In legatura cu el qa te.a fqt fitsuasa. nul baga in seama. asa is toti :* .
funda?
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
NesquikDuoSpecial întreabă: