| Leiutzza a întrebat:

Decii vreau si eu statusuri de indiferenta, bucurie si de ce nu fite ca azi m-am certat cu prietenu meu si m-a facut fitoasarolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Dariiia a răspuns:

Nu sunt modesta si ma pis pe tine talk to the hand nu ma cunosti asa ca nu vorbii de minewinking Nu poti sa ma suporti, asta e treaba ta happy Dar si asa... mai date.n pla mea happy
Ma uit la El` si nu.mi pasa. Poate Totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma Iubeasca`!:X

nu.s fitsOasa. prea puTin imi pasa.`. uita.Te la Tine sj` apoi vOrbesTe de minewinking aT.i uiTaT : am TupeU. ramaneTsi in spaTe ca in faTsa sunt eUwinking

Acum ecoul tau iti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi, tie dor de ea oh go on
Ai grijă de tine şi de târfa ta`winking. Să te duară inima kând te uiţi la poza mea happy

Lasă`i pe alţii să se agite:"so what?" Nu contează cine comentează! Iar dacă esti pe fază o să vezi k nu mă interesează`!; x

Spune-i stop cand te streseazaa, explica-i qa exagereaza. Nuntselege? raised eyebrows Abereaza happy Spune-i pha sh se calmeazabatting eyelashes.

N`ai minteee`. degeaba comentezi`. M`am saturat. tinetsi`gura`! De`acum pan`La m0arteh`: Suji`pLa`blushing

Cei Care nu ne CunosC nu au Cum sa faCa faTsawinking La ei in Cap proGnoza meTeo araTa ceaTsa love struck happy

Nu` ma uit in urmha `! Trecutul ramane trecuth`! love struck De unde am plecat nu ma mai intorc`! Merg duoar inainte`! Unde am scuipath`!`Nu mai pup`!winking

DragOstea`? . Ma pis pe ea` oh go on`. N`am nevoie`.winking. Prea trista oh go on`. Ai reusitwinking. BRAVO! . M`ai distrus`. Iti placCe`?happy

Si o sa incepi sa realizezi cine te-a iubit si pe cine trebuie sa iubesti`winking. Dar pana atunci` scza`ma ca`ti zic dar mai trebuie sa cresti`. :-s

Te'a iubit bhaa! Da' e mai bine asa.nu o meritai, thu doar te jucai. oh go on

Satula de tine happy, satula de noi talk to the hand... Staibatting eyelashes, nu pleca! praying Intoarce`te; x, ia si trecutu` si plecati amandoi!winking

Ba esti simpluu, ba esti c0mplicat. Ba esti cum imi place, ba esti un ratat =).

Te´ doare s´ vezi ca nu-mi ´ Pasawinking Sii iti Zic ´ merew.':*. Nu mai Conteaza ´ Lasaoh go on :*

•M`ai avut. Si m`ai pierdut! Fraiereee devil.

Ti.a venit taxiul du.te pe drumul tau ca tie nu tie bine decat cand mi.e mie rau. oh go on

Vhii... pleci happy mie tot una.;* Oricum. smug in locul tau va fi altul, intotdeauna. :*

Oriunde.ai fii smug Oriunde te.ai afla smug vrei decat o domnishwoara care seama q ea. :*

Squmpii :* ai crzt q viata fara mine e mai ushoara.; o dar uite qa acum a inceput sa te doara! happy

S`ar zice ca totul trece. Dar stii`, amice? orice lovitura lasa cicatricee happy

Nuu stiu cum sa iti explic talk to the hand` dhar vorbeelee thalee. :-& nu ma ating :*

Paharele sus devil shampaniaa s curga =p~ Respect pentruu` fetelee talk to the hand Care i.au fqt pe fraier sa planga! devil.

Lasa tot aicii :* chiar daca a durut. happy Nu trebuie sa ramai q mine, o sa ma descurc >; d.winking

Daca ai nevoie de mine. Numai sunt aici. strigo pe zdreanta ta. ca ea poate isi mai face griji.

Fara tine vreau sa`ncep o viata nouaaaaaaaa!; x

Spuii. ca am figurii ha? smug Esti un tsaran baii. love struck Vorbesti aiuriaa.;*

Daca ar fi sa curgaa. lacrimii. happy Sa curga ale talee.winking!

Vesii. thu. thinking Momentan. nu am chef sa privesc. in jur. happy Pentru ca te vad p. tine si imi vine sa injur.; x! happy

Acum sunt numai. Regretee'. Atunci au fost cateva sentimente` ~ oh go on!

Dedicatie pentru cel mare m.a distrus : Te cataloghez un cost, sau cel mai fraier fost!winking

Te.am mirosit. din primaa. si nu e d mirare. oh go on Ca estii. mai zdreanta. decat. presuu matii d la intrare.batting eyelashes

In legatura cu el qa te.a fqt fitsuasa. happy nul baga in seama. raised eyebrows asa is toti :* oh go on.

funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Claudiaeredit a răspuns:

Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!

Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.

Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!

Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy

Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.

Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!

Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!

http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| diusypusy a răspuns:

Tu eu cred ca ar trebui sa il pui castigatoare pe asta

| Leiutzza explică (pentru diusypusy):

Da nu is intreberile melestraight faceis alu varamealaughing