| MSdiana07 a întrebat:

Deciii...sa incepem cu inceputul am o colega de banca obsedata de adam lambert (cel mai mare rahat din lume, gay, prost etc.si vreau sa va dati seama ca vorbesc asa doar pentru ca imi zice in fiecare zi de el)asa si am vrut sa facem o chestie(sa copiem la un test la fizica asa ca am scris randamentul pe banca) si nu ne-a mai dat test, evident a 2-a zi am invatat dar colega mea nu. dupa ce am sters copiutele de pe banca mea am zis sa las desenele de pe banca(foarte reusite), iar dimineata mi-a venit sa schimb bancile(fara dorinta de-ai face rau colegei mele) asa ca am sters copiutele de pe banca ei si m-am asezat.Inainte de ora de fizica si-a desenat palnul incinat pe banca iar profesoara a observat asa ca a mutat-o la catedra. La sfarsitul orei i-am zis profei ca eu scrisesem pe banca ei dar apoi mi-am dat seama ca ea scrisese planul inclinat dar nu i-am mai zis profesoarei pentru ca mama colegei mele era acolo si am zis sa o protejez(pe colega mea) si am tacut din gura. Apoi o saptamana mai tarziu am avut o sedinta in care mama colegei mele a vorbit despre asta (iar mama cand a auzit mai avea putin si incepea sa planga) asa si nu ma mai lasat sa stau cu ea (de inteles) dar am mai tras de par o saptamana si am mai stat oleaca cu ea (si acum incepe o alta poveste) am scris pe scaunul unei colege ceva urat profesorul de mate a observat a intrebat cine a scris si am ridicat mana (mi-a facut morala si nu stiu ce, dar clolega mea mi-a dat ideea si niste fete au zis ca si ea trebuia sa recunoasca desi nu era mare scofala). La dirigentie s-a adus vorba de asta si niste fete (simpatice parerea mea)mi-au luat apararea si au adus vorba de planul inclinat de pe banca iar eu m-am plictisit sa iau pumni in burta pentru o fata timida care nu poate sa zica 2 vorbe asa ca am zi s tot despre banca(si calorifer pe care era scris)dar diriginta nu ma crezut pentru ca colega mea tot nega si ne-am certat iar eu m-am despartit de grupul meu, iar cand am anuntat ca merg de partea cealalta(adica intr-un alt grup pe care ele il urasc i-ar eu ma impac bine cu el) o fosta prietena de-a mea mi-a zis ca se astepta la asta de la inceputul anului. Iar eu vreau sa stiu daca e corect ce am facut.

4 răspunsuri:
| ThrustMe a răspuns:

Deci parerea/sfatul meu este : Nu mai scrie pe banci/scaune ca nu te ajuta cu nimic,ba mai mult iti intoarce prietenii impotriva ta. daca vrei sa copiezi, copiaza din caiet, daca vrei sa o jignesti da-i un biletel (in pauza) sau zi direct colegei tale.Si ...nu am prea inteles partea cu sedinta : -deci ea a scris pe banca si ai luat vina asupra ta?
-tu ai scris pe banca si a dat vina pe ea?
-de ce i-a venit mamei tale sa planga? pentru ca ai copiat?

| deeautszaa a răspuns:

Eu zk ca ai facut bine, fiinda ea a dat vina pe tine asa ca bine ai facut ca te-ai dus in celelalt grup

| MiyakoSaki a răspuns:

Eu nu stiu de ce l-ai bagat si pe Adam in intrebarea ta.

| TrueColors a răspuns:

Pentru cunostinta ta sa stii ca Adam Lambert nu este "cel mai mare rahat din lume, gay, prost etc." pentru ca nu i-ai controlat tu viata personala incat sa il judeci. Am citit toata povestea asta a ta pentru ca am crezut ca face referire la Adam Lambert, nu are nicio legatura ceea ce ai scris la inceput cu toata filozofia asta.