Si ce?
Si eu sunt sensibila si imi plac rock-ul si filmele cu crime, dar nu-i nimic ciudat.
Da, asa e adolescenta, dar e cea mai frumoasa perioada a vietii.
Cresti si vrea sa iei in evidenta cu ceva, sa fii speciala. Or sa treaca si starile astea. Ai grija doar, ca pana trec sa nu te ranesti/omori.
Oau!
Mie nu mi se pare ca nuuu asta e adolescenta pe care o doresti u.
De ce nu faci lucruri dragute? Chiar te simti bine cand iti faci rau?
Sanatatea e mai scumpa ca toate in aceasta viata, daca ai sanatate poti face ce iti doresct dar cand n-ai.alti saracii, n-au maini sau picioare si duc o viata grea dar totusi frumoasa pentru ei ca se lupta sa traiasca. u ce faci? iti distrugi viata singura ca sa ce?/
sa pari interesanta?
mai bine scapa de obsesiile astea, gasesteti o meserie frumoasa, politista poate ai sa ajungi daca inveti bine dar cand ai sa ajungi n-ai sa stai sa te joci cu pistolu.crede-ma!
Ai grija de viata si tineretea ta! Anii nu se intorc!
Trimitemi un mesaj cu id. am mai gasit astfel de cazuri pe TPU (nu dau nume) si e greu de explicat. mai ales ca dureaza cateva ore pana intri si iti dai seama de raspins.
btw daca tu crezi ca iti place sa fi cum esti continua dar ca sa poti sa ajungi la academia de politie trebuie sa nu ai tatuaje sa nu ai cicatrici dupa care pot sa te recunoasca infractorii. oricum bafta
Si? ce ti se pare asa ciudat si eu sunt o fata sensibila si pentru aia imi plc filmele cu crime si asc hard rock. nu cred ca te ascunzi in spatele acestor lucruri pur si simplu asa esti u
Găseşte o ocupaţie, citeşte o carte(ceva detectiv)sau altceva, eşi cu prietenii, nu te ocupa cu prostii, nu vei primi aprecieri.Fii fericită, dacă chiar te simţi ciudat mergi la un psihoog sau cel puţin ascultă sfaturile primite de la comunitatea TPU
NuConteazaCineSunt întreabă: