| us3r a întrebat:

Definiti in cateva cuvinte ce inseamna pentru voi "prieteni adevarati"? mersi mult happy

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Greu de gasit. Sunt acei oameni care tin la tine pentru ceeace esti si nu pentru ce poti face sau ce poti da. Se gasesc foarte greu si se pastreaza si mai greu.

18 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Prietenul adevarat este cel care stie totul despre tine si te accepta cu bune si rele, te critica cand o iei pe aratura, te felicita si se bucura cand ai un succes, cel care-ti ofera un umar pe care sa plangi oricand, la orice ora, care sare in ajutor cand ai o problema, te sustine in tot ce vrei sa faci, rade cu tine, plange cu tine, cel care are puterea sa te ierte cand ii gresesti.etc.O prietenie adevarata se bazeaza pe transaprenta, respect, sinceritate, incredere si multa dragoste.

| DragonFLoW a răspuns:

Prietenii aceia care stau langa tine atunci cand ai nevoie si te ajuta doar cand ai nevoie... sau se asteapta sa ii ajuti cand au si ei nevoie nu sunt prietenii adevarati. Prietenul adevarat este cel care iti spune ca are incredere in tine si ca tu singur poti face asta prietenul adevarat iti este cau un profesor te ghideaza iti zice cand ai facut cea mai proasta alegere din viata si te cearta, nu spune lasa ca o sa fie bine doar ca sa te faca sa te simti tu mai bine, acela e doar un lingusitor. Prietenul adevarat are datoria de a te trezi la realitate cand visezi de a purta in continuare o batalie care de tine probabil a fost pierduta... acesta este un prieten adevarat.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sunt acele persoane care iti sunt alaturi si la bine si la rauwinking

| andi a răspuns:

Cei ce te ajuta la nevoie! aia sunt!

| kh1ss a răspuns:

Prietenul adevarat este cel care rade cand rad si eu, care plange cand plang eu, care se bucura cand ma bucur eu, care imi spune unde gresesc fara sa ii fie teama ca ma va pierde, care imi rabda toanele, care stie sa pastreze un secret, care ma cunoaste mai bine decat oricine, care stie sa ierte atunci cand gresesc, care are incredere in mine... care ma ajuta fara sa ceara ceva in schimb happy

| ellai a răspuns:

Nu exista prieteni adevarati, mai devreme sau mai tarziu tot te lasa

| alina_8976 a răspuns:

Prieteni pe care te poti baza atunci cand ti-e greu. si pe care, la randul tau, trebuie sa ii ajuti cand au nevoie.

| Uana_5406 a răspuns:

Teoretic exista, dar eu nu am intalnit.

| blackkrose a răspuns:

Prieteni adevarati sunt aceeia care is langa tine cand ai nev de ei si te ajuta neconditionat.

| just.for.you a răspuns:

Un prieten adevarat este acela in care ai deplina incredere, nu te tradeaza, si te inveseleste cand esti suparat sau te salveaza cand esti pe marginea unei prapastii si mai ai un pic si cazi! e ca un inger pazitor!

| Andrusa a răspuns:

Un prieten adevarat trebuie mai intii sa fie un om tare apropiat tie, si sa posede urmatoarele calitati,, sincer, respectuos, omanos, devotat tie, prietenos, tolerant, rabdator, inteligent, onest, calm, socotit la vorba,,

Un prieten adevarat este acela care sasi impartaseasca toate secretele fata de tine, sa vorbeasca liber si fara indoieli.

Asa cred ca trebuie sa fie un prieten adevarat.pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frati de sange

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit undeva :' Prietenul adevarat este cel ce stie totul despre tine si continua sa iti fie prieten.'La mine se potriveste...adica,daca o persoana iti cunoaste trecutul, prezentul, pana si cele mai urate lucruri facute de tine, si totusi continua sa iti fie prieten, inseamna ca tine la tine cu adevarat, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna totull. fara ei noi nu am fi omeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fi unici pe lume dar cum nu prea exista asa deva ar cam trebui sa imvatam inca multe de la viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia adevarata inseamna a intelege tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva scrie "Prietenul adevarat iubeste oricand si in necaz ajunge ca un frate". Prietenul este acela care vine la tine si te intreaba cum te simti, te suna in orice moment si e disponibil sa ajute.
Se zice sa ai un prieten e bine, sa ai 2 prieteni e perfect, sa ai 3 e imposibil...
mult succes Reny

| riluri a răspuns:

O persoana care nu te judeca indiferent de ce ai face sau cine ai fi

Întrebări similare