Scuză-mă că ţi-o zic aşa în faţă, dar eşti proastă rău de tot, fato. Păi tu susţii că îl iubeşti şi ţi-e dor de el, dar îi arăţi curul mereu? Şi după te întrebi de ce nu mai vorbeşte cu tine?! Eu mă mir că a avut atâta răbdare şi ţi-a zis că nu vrea să mai ştie de tine cu atât mult bun-simţ. Când iubeşti nu îl laşi pe celălalt să tragă de tine ca vita la plug. Normal că îşi va găsi pe alta. Eu înţeleg că ai doar 17 ani şi nu ai experienţă şi habar de capul tău, dar nu ai pic de instinct? Dacă ţii la el câtuşi de puţin îl vei lăsa dracu' în pace.
PS. Aia de a răspuns prima e mai bătută-n cap ca tine.
Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa te gandesti la el daca tot te-ar fi iubit atat de mult nu te ranea scrindui prietenei tale si nu ti-ar fi vorbit atunci despre sex stiind ca te deranjeaza puup si sper sa te fi ajutat
Deşi sunt fată cred că voi gândi câteva minute ca un băiat. El a încercat să îţi arate că chiar ţine la tine dar nu îi arătai nici un pic de afecțiune. Crezi că dacă e golan nu are sentimente că nu ştie să iubească cu adevărat?! Ok poate la început ai crezut că vrea o aventură de o noapte şi atat dar acu după 1 an de zile se pare că tu încă nu şti ce simţi pentru el dacă chiar ţi la el aratăi (nu mă refer la sex/dragoste) alintăl, sărutăl pe obraz etc... Şi faza că vorbeşte cu una din prietenele tale e o chestie de orgoliu de ură şi iubire vrea să vadă dacă plângi sau eşti bine mersi că vorbește el cu alta. Şi da are dreptate în legătură că toate cuplurile vorbesc despre sex e ceva normal. Îţi trimite mesaje pentru că vrea să îl bagi în seamă dacă te-ai răzgândit în legătură cu ce simţi pentru el. Baftă în continuare!
Heei, nu ar trebui sa te intorci la el daca nu a stiut sa te aprecieze atunci cand erati impreuna :/ incearca sa fi puternica si sa iti ocupi timpul cu altceva daca ii trimite mesaje prietenei tale nu merita sa pui suflet. Te pup :*
Diorrus întreabă: