Nu te mai lua dupa ce zice unu si altu,si ce daca ai o prietena care il cunoaste de mic, poate nu ti vrea binele si iti zice vrute si nevrute despre el, poti afla adevaru daca i pasa de tine ...suna l si vb!
sincer, toate sfaturile pe care le vei primi nu te vor ajuta . important e sa faci ceea ce crezi tu ca este bine...din ce ne-ai relatat tu. el nu prea mai da semne, si cred ca ar trebui sa stii ca " dragoste cu sila, nu se poate " eu zic sa renunti , poate e greu, dar de ce sa te agatzi de o naluca? stai linistita, incearca sa uiti si daca el te iubeste cu siguranta va veni la tine. daca nu, inseamna ca n-a fost sa fie
Nu stiu ce sa-ti zic. Nu stiu ce as face in locul tau, dar eu zic sa nu renunti. Nu inca. Daca prietena ta nu te-a mintit, poate asa e el, mai rece sau se ataseaza mai greu de o persoana. Intalniti-va si vorbeste cu el, intreaba-l daca el se simte bine in relatia asta, daca nu, sa iti spuna adevarul pentru ca tu ai sentimente pentru el si e greu sa vezi ca nu iti sunt impartasite. Nu mai poti continua asa. Spune-i ca nu vrei decat mai multa atentie din partea lui. Pe de cealalta parta fii constienta ca poate nu mai e interesat de tine si nu se preocupa sa iti spuna. Unii baieti sunt chiar rai.
Daca el te ignora si nu ii pasa de tine. Ignoral si tu. Si daca el chiar te iubeste, o sa vorbeasca cu tine din nou si o sa iti ceara scuze.
misauratcuviata întreabă: