| youaremyfavouritecolour a întrebat:

Demulta vreme cunosc o chestie foarte interesanta:daca esti cu cineva si persoana respectiva se uita la fata ta si vede o geana oe un obraz, urmeaza sa-ti spuna sa-ti pui o dorinta iar dupa ceti pui dorinta sa ghicesti pe care obraz era geana(daca ghicesti dorinta ti se va indeplinii daca nu ghicesti nu ti se va indeplinii)ESTE ADEVARAT TRUCUL ASTA?

3 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

"De multa vreme cunos o chestie...", de multa vreme inseamna ca esti destul de mica sa mai crezi inca in chestii d'astea.
Nu, nu se indeplineste nimic din aceste lucruri, ca dorinta atunci cand vezi o stea, sau cu geana, sau alte lucruri de genul.
Sunt doar lucruri inventate de oameni, oameni care au facut odata asa, si s-a intamplat coincidenta sa li se indeplineasca dorinta, ca si cum si-ar fi dorit "vreau sa ma casatoresc", a facut ce a facut cu geana, a bagat-o in san, peste 2 luni s-a maritat, si a zis "ouau mi s-a indeplinit dorinta, asta functioneaza" sunt doar coincidentewinking
Si spun asta tocmai eu care ador fantezia (nu fantezii erotice obsedatilor), si imi plac chestiile "inventate" oarecum de omwinking

| youaremyfavouritecolour explică (pentru MenInShadow):

Mersi eu nu cred dar ca orice persoana mii s-a facut si mie un joc din asta si vroiam sa vad parerea voastra

| XoXo4you a răspuns:

E doar un mit