| Grimster a întrebat:

Depresia ma tine la pamant, m-a transformat intr-o leguma.Scriu aici pentru ca e mai usor si pentru ca nu am prieteni atat de apropiati incat sa ma inteleaga.Toata lumea e rea si egoista si mi-e teama ca si eu incep sa devin asa. Pierd treptat orice placere de a trai si nu pot sa identific o cauza clara. Nu mai pot sa ma concentrez, nu pot sa urmaresc un film pana la capat, nu mai retin nimic, imi pierd si simtul umorului Am devenit introvertit si tacut (eram un tip destul de timid)), dar ma simteam bine cu mine insumi E perioada in care ar trebui sa am o prietena(desi nu asta e cauza), dar am devenit nesigur din cauza aspectului fizic si mi-am pierdut increderea in mine.Incerc sa ies singur din starea asta, convins ca totul e in mintea mea, dar functioneaza doar pe termen scurt si simt nevoia unui prieten cu adevarat interersat sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| cflori a răspuns:

De ce esti in starea asta? Gandeste-te bine caci din neant nu poate sa vina o depresie,ceva in adancul sufletului te nemultumeste fie ca e vorba de tine,de familie,de prieteni,etc.
Ce varsta ai? Daca esti in adolescenta,in caz de te ajuta cu ceva,majoritatea adolescentilor au depresii si momente de impas caci aceasta e perioada de descoperire de sine,de maturitate,de explorare,dezvoltare...
Incearca sa descoperi ce te-ar bucura cu adevarat,sau daca ar exista ceva ce te-ar putea ajuta sa-ti suprimi starile astea,spre exemplu fa ceva ce-ti place,canta la un instrument,fa un sport,pune pasiune in ceea ce faci.
Cat despre oamenii rai si egoisti.ei bine,oamenii din astia vei gasi la tot pasul, nu doar acum ci pe tot parcursul vietii, insa tu trebuie sa fi selectiv, sa inveti sa-ti alegi oamenii ce te vor inconjura, si sa nu te lasi influentat de oricare din ei.Pastreaza-ti sufletul bun si pur insa nu lasa pe altii sa profite de acesta!
Iar in privinta nesigurantei vis a vis de aspectul fizic..in primul rand, oamenii care tin cont de aspectul exterior si atat, si nu iau in calcul calitatile cuiva nu au de ce sa-ti fie prieteni.In al doilea rand stim cu totii ca atunci cand aratam bine, ne simtim bine, si automat ne creste increderea de sine..in concluzie fa ceva in privinta asta..anima-ti viata, fa o schimbare caci intotdeauna e binevenita, poarta un stil care sa te avantajeze, fa-ti o noua frizura. orice ai face, nu uita ca atitudinea e cheia!
Bafta si hai sus cu optimismul happy

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O_adriana_t. Oricand ai nevoie si sunt online, te ajut.

| カルメン a răspuns:

Intr pe ally_nebunici007 si vorbim cat vrei tu, te voi ajutahappy

| MetalHead04 a răspuns:

Kittyblack19@yahoo.com [add me]