Niciodata nu m-am putut descrie, lucru acesta il fac cei din jur prin ceea ce spun.Eu nu sunt o persoana foarte importanta, sunt simpla si pot sunte cu capul pe umeri.Hmm! defectele. ei bine nimeni nu isi vede, defectele sunt sigura ca exista si sunt poate multe dar tu nu trebuie sa vezi la un om defectele, tu trebuie sa te ghidezi dupa calitatile unui om.
Am un metru 68
Sunt satena fara scop
57 kilograme
ochi caprui de ciocolata
nu am dim. perfecte
dar asa cum sunt sunt ale mele
87-63-90 asta daca le notezi
stiu sa cant si sa dansez
la petreceri ma distrez
sunt mereu pe primul loc
nimeni nu ma da jos din top
(am vrut sa fac o rima dar nu prea mi-a iesit)
Despre mine Nici eu nu stiu foarte bine dar sa zicem.Eu.fata aia pe care o sa o vezi mereu in skateri, blugi, un 3cou si un hanorac si cu o doza de cola/pepsi/redd's in mana. Cea care adora piersicile.Marea.Vara.Soarele.Cerul:X.Ciocolata.Culoarea verde.Prietenii adevarati.Rap`ul.Cultura hip`hop.Becks`ul cu lamaie.Redd`s`ul, Pc`ul meeu. Ochelarii mei de soare.Pisicilee.Chowder[desenele.]. Chitara:X
Cea care uraste tantarii.Insectele.Cocalarii/pitipoancele/xce alte specimene gen.Culoarea roz. Ceea ce a devenit Puya.Insistenta.Minciuna.Lasitatea. Fitele.Cainii aia mari care musca. Cand uiti de unde ai plecat si cu ajutorul cui ai ajuns unde esti
Frumoasa si desteapta dar sensibila si luata de val, e bine?Poetica, poetica, ca nu sunt Eminescu
. Ma Urasti? Problema Ta Ma Copiezi? Nu`mi Ajungi Nici Pana La Picioare Ma Iubesti? Ce Bine Si Eu Pe Tine Un Sfat? Nu Te Lua De Viata Mea te-am Amagit? ScZ N`a Fost Cu Intentzie te-am Insultat? Foarte Bine Meritai te-am Jignit Cand Nu Era cazul? Iarta`ma Ma Invidiezi? Incearca Sa Fi Mai Bun/a Ce Faq In Viata? Ce Te Intereseaza? Ai Zis Ce`ai Vrut? O Sa Si Ascultzi Ce Nu Vrei Ca Sa te Multumesc? N`o Sa Ma Schimb Never` Rea? Cu Cine Merita Ti-am Zis Ca Te Iubesc? Am Fost Sincera Bunul Meu Simtz? Depinde De Al Tau Copilaroasa? Da...Pentru Ca Asha Vreau Matura? Cand Vreau Prietenii Mei? Cei Mai Tari Oameni... [>
fundita'?